barbatii inteligenti sunt mai sexy

Barbatii inteligenti sunt mai sexy. O spun mai toate femeile. Exista anumite femei pentru care aspectul fizic nu este atat de important precum inteligenta de care da dovada barbatul respectiv. Ele se numesc sapiosexuale. Citeste si tu ce inseamna sa fii atrasa de inteligenta, via Love Panky.

Sapiosexualele sau femeile ce considera ca barbatii inteligenti sunt mai sexy decat pectoralii, posteriorul sau patratelele lor, se indragostesc nu de aspectul fizic al unui tip, ci de inteligenta sa. Tu te numeri printre acele femei? Iata cele 10 semne ca esti sapiosexuala!

  1. Nu te sperie cand auzi ca “X are o personalitate puternica”

O prietena iti spune ca tipul X are o personalitate puternica. Nu te sperie faptul ca nu-i lauda atributele fizice intrucat nu asta cauti. Nu esti genul de femeie pentru care “carcasa” sa conteze atat de mult. Pana la urma, orice frumusete sau senzualitate paleste. Cea a mintii ramane!

  1. Notiunea de cea mai tare intalnire romantica este sa vorbesti despre complexitatea vietii la o cafea

Cand te gandesti la intalnirea romantica perfecta nu te gandesti la un restaurant de lux sau la un concert. Stii bine ca acest gen de locuri nu-ti dau voie sa vorbesti cu persoana din fata ta, sa o cunosti mai bine. O cafea pe o banca in parc si o discutie ce dureaza mai mult decat cafeaua – asta iti doresti! Este un semn clar ca barbatii inteligenti sunt mai sexy in cazul tau.

  1. Stii ca inteligenta nu tine de notele pe care le-a luat o persoana

Nu tine de tona de carti citite. De zecele pe linie la scoala. Sau de zilele intregi in fata documentarelor. Uneori tine si de inteligenta emotionala. Intuitia. Bunatatea. Empatia. Iubirea. Acestea sunt principiile care iti incalzesc inima.

  1. Nu vrei CV-ul tipului, vrei sa va iubiti

Nu tii la statut social sau la faptul ca X are nu-stiu-ce job. Nu te pasioneaza titulaturile. Vrei un barbat cu care sa porti conversatii si sa nu ramaneti nicicand in pana de discutii. Barbatii inteligenti sunt mai sexy pentru tine si nu CV-ul lor.

  1. Cauti un tip care atrage privirile cu ceea ce spune nu prin felul in care arata

Nu te intereseaza sa intri intr-un local cu cel mai sexy barbat la brat. Vrei sa ai un barbat destept, care poate purta orice fel de discutie. Cu care esti compatibila. Vrei un tip care se adapteaza in orice situatie.

  1. Respingi orice barbat ce nu stie sa comunice

Cu siguranta gandesti ca barbatii inteligenti sunt mai sexy daca mesajele laconice de tipul “k” in loc de “okay” iti taie tot cheful! Sa nu mai vorbim despre greselile gramaticale.

  1. Preferi sa petreci timpul vorbind, nu mergand la film

Cand esti atrasa de barbatii destepti, nu te intereseaza sa pierdeti doua ore la film sau la teatru. Pentru ca stii ca in timpul acela poti explora mintea celui de langa tine. Puteti avea atatea de discutat.

  1. Mai degraba vorbesti despre Pitagora decat despre coperta Vogue

Nu esti pasionata de lucrurile superficiale sau de barfe. Tu vrei o conexiune emotionala cu cel de langa tine. Si de aceea consideri ca barbatii inteligenti sunt mai sexy.

  1. Alegi intotdeauna filmele destepte

Daca alegeti sa mergeti la film sigur veti cauta bine titlul cu o intriga complexa. Poate un thriller psihologic. Nu te intereseaza vreo comedie romantica sau vreun remake al unui film vechi. Ai nevoie de stimulare cognitiva in cele doua ore petrecute la film sau la teatru. Acesta este inca un semn al faptului ca gasesti ca barbatii inteligenti sunt mai sexy!

  1. Nicio intrebare nu te enerveaza, ci te stimuleaza!

Nu toata lumea rezista unui tir de intrebari. Insa o sapiosexuala este genul de femeie care poate vorbi despre politica, religie, filosofie, de ce nu? Cu cat mai multe intrebari, cu atat mai bine.

Citeste si: Ce sa faci ca sa fii mai inteligenta? Solutia in 10 pasi.

Foto: iStock