de ce barbatii nu se insoara

Astepti sa te invite sa petreceti toata viata unul langa altul si el evita cum poate momentul? Sa stii, spune yourtango.com, ca pana sa isi ia inima in dinti sa-ti faca propunerea cea mare trebuie sa stie mai multe despre tine. Barbatii nu se insoara asa de usor! Ceea ce e bine, spunem noi. Asta inseamna ca gandesc bine inainte sa ia cea mai buna decizie, nu sunt cu capul in nori.

Barbatii devin dificili cand vine vorba despre casatorie. De ce? Unul dintre raspunsuri este legat de faptul ca cei mai multi asteapta momentul potrivit sa puna intrebarea. De fapt, cand si cum cere un barbat o femeie de sotie conteaza mai putin. In realitate, ei vad mariajul ca pe o investitie si asteapta sa-i creasca valoarea. In plus, barbatii nu se insoara daca nu sunt indeplinite aceste conditii!

Trebuie sa stie ca este pregatit pentru pasul acesta

Din pacate, sincronizarea este foarte importanta. Daca el simte ca nu este la varsta potrivita sa se insoare, nu o va face. Il poti forta, dar mai deveme sau mai tarziu va regreta. De obicei, barbatii decid sa faca acest pas cand sunt stabili financiar si cand nu mai vad nicio placere in viata de burlac.

Trebuie sa stie ca o sa fii o sotie buna

Partenerul tau va lua o decizie doar cand va fi sigur ca tu poti fi o prezenta agreabila pentru membrii familiei lui si o mama buna pentru copiii sai. De asemenea, vrea sa se asigure ca nu o sa te transformi intr-un personaj negativ odata ce vei avea inelul pe deget.

Ca se poate sprijini pe tine la plata facturilor

Casatoria reprezinta pentru el un contract legal, asa ca se gandeste si la cum ii vor fi afectate bunurile. Multor barbati le este teama ca femeile ii pot aduce la sapa de lemn. Ca nu vor dori sa munceasca si le vor cheltui banii pe haine si pantofi. Un barbat are nevoie sa stie ca se poate bizui si pe tine cand vine vorba despre facturi si cheltuieli casnice.

Ca te poate pierde, daca nu se grabeste

Cateodata, ei au nevoie de un mic ultimatum. Sunt mari sanse ca un barbat sa realizeze cat de potrivita esti pentru el doar atunci cand simte ca te poate pierde.

Barbatii nu se insoara daca nu au o situatie fiananciara bunicica

Majoritatea barbatilor nu vor face pasul acesta daca au probleme cu banii. Cu toate ca banii n-au legatura cu dragostea, nu? Pentru ei, insa, este o chestiune care tine mai mult de mandrie.

Ca ii vei fi loiala

Pe scurt, barbatii nu digera foarte usor infidelitatea. De fapt, sufera mai mult decat femeile cand sunt inselati!

Si ca ai aceeasi viziune despre viitor

Nu are niciun sens sa se insoare cu o femeie care viseaza sa aiba in viata tot ceea ce el uraste. Asa ca un barbat, ca sa fie sigur ca sunt indeplinite toate conditiile ca el sa se insoare, trebuie sa stie ca femeia de langa el are aceleasi principii si idealuri ca si el.

Uite care sunt semnele ca nu este pregatit sa se insoare! Nu te grabi la altar!

Foto: Guliver