barbatii nu vor sa fie singuri de Sarbatori

Un studiu recent a scos la iveala faptul ca barbatii nu vor sa fie singuri de Sarbatori, iar acest lucru este de inteles. Singuratatea de Sarbatori este o problema cu care se confrunta tot mai multe persoane, atat femei, cat si barbati, scrie bustle.com.

Site-ul american elitesingles.com a realizat un studiu la care au participat 1.500 de barbati singuri, iar acestia au fost rugati sa spuna in ce perioada din an isi doresc sa aiba pe cineva alaturi. Barbatii nu vor sa fie singuri de Sarbatori: la aceasta concluzie s-a ajuns in urma raspunsurilor pe care ei le-au oferit.

“Pentru barbati, perioada Sarbatorilor este o perioada in care isi doresc un nou inceput si isi analizeaza deciziile pe care le-au luat de-a lungul vietii, in special cele legate de viata sentimentala”, a declarat Clarissa Silva, specialist in relatii.

De ce barbatii nu vor sa fie singuri de Sarbatori

1. Isi doresc sa isi petreaca Sarbatorile cu iubita sau cu familia

Potrivit studiului, barbatii nu vor sa fie singuri de Sarbatori. Ei isi doresc sa petreaca Craciunul sau Revelionul alaturi de partenera de cuplu. Dintre cei care au raspuns la intrebari, 43% sustin ca este important sa aiba parte de cea mai frumoasa perioada in viata lor. In schimb, cand vine vorba de femei si singuratatea de Sarbatori, doar 32% considera ca este important sa fie implicate intr-o relatie serioasa in aceasta perioada a anului.

2. Este perioada potrivita pentru a cunoaste familia partenerei

Acelasi studiu a scos la iveala faptul ca 72% dintre barbati considera ca perioada Sarbatorilor este potrivita pentru a cunoaste familia partenerei de cuplu. Femeile, in schimb, considera ca nu este chiar cea mai inteleapta decizie sa cunoasca familia iubitului in aceasta perioada.

3. Le place sa ofere cadouri si sunt mai darnici decat femeile

Barbatii sunt mult mai entuziasmati decat femeile in perioada Sarbatorilor, le face placere sa ofere cadouri si sunt mult mai darnici. De fapt, 69% dintre cei care au participat la studiu au recunoscut ca este foarte important pentru ei sa fie implicati intr-o relatie serioasa. In schimb, doar 53% dintre femei considera ca este important sa ofere sau sa primeasca cadouri de Craciun.

4. Sunt mai fericiti in perioada Sarbatorilor

Barbatii care au participat la studiu au marturisit ca sunt mai fericiti in perioada Sarbatorilor si ca sunt mult mai entuziasmati sa ofere cadouri. Ei considera ca gestul in sine este foarte important, mai ales ca sunt dispusi sa ofere cadouri scumpe chiar si dupa cateva luni de relatie. In schimb, femeile considera ca nu se simt foarte bine in momentul in care trebuie sa ofere cadouri scumpe la inceputul relatiei.

Concluzia studiului? Barbatii nu vor sa fie singuri de Sarbatori! Pentru ei, Sarbatorile sunt cea mai frumoasa perioada din an, asa ca este important sa fie implicati intr-o relatie serioasa, sa ofere cadouri, sa primeasca dragoste si afectiune, sa isi faca planuri de vacanta sau sa se bucure de compania partenerei de cuplu.

Petreci Sarbatorile departe de casa? Cum sa ai o perioada de poveste!

Foto: Guliver