barbatii pe care trebuie sa ii eviti

Barbatii pe care trebuie sa ii eviti sunt tocmai barbatii de care tot dai atunci cand nu stii cum sa te iubesti si cum sa fii singura, doar tu cu tine. Sau barbatii care fug tocmai pentru ca esti prea buna la a fi singura. Prea auto-suficienta!

Iata barbatii pe care trebuie sa ii eviti in relatii serioase de cuplu, conform Elite Daily. Barbatii care iti distrug stima de sine, care te impiedica sa evoluezi si sa fii fericita!

 • Barbatul care te abandoneaza mereu pe ultima suta de metri

Unul dintre barbatii pe care trebuie sa ii eviti este acela cu care stabilesti o intalnire romantica si in ultimul moment nu mai poate. De fiecare data. De fiecare data iti mai “fura” cate putin din stima ta de sine. Scapa de el!

 • Barbatul care este CLAR indragostit de o alta femeie

Intrebarea noastra e de ce il mai tii pe langa tine daca sentimentele nu sunt reciproce? Salveaza-te pe tine, nu mai incerca sa-l vindeci pe el!

 • Barbatul care te invita mereu in oras, desi mai are o iubita

Vrei resturile altcuiva? E clar ca el nu se hotaraste si ca e un las! Acesta este unul dintre barbatii pe care trebuie sa ii eviti daca vrei o relatie de cuplu serioasa! Si daca vrei sa te iubesti cand te uiti in oglinda.

 • Barbatul care vorbeste cu tine doar cand e baut

Te adora cand e beat. Se face nu existi cand alcoolemia e zero. Si el e zero! Uita-l!

 • Barbatul care te agreseaza verbal si te jigneste

Barbatii pe care trebuie sa ii eviti vin sub multe forme! Dar tipul acesta care te jigneste si care face eforturi sa te abuzeze verbal nu merita lacrimile tale. Mai bine singura!

 • Barbatul care te ignora in public

Cat te mai iubeste cand sunteti doar voi doi acasa! Cat te mai ignora cand sunteti in vazul lumii! E evident ca ii e rusine sa fie vazut cu tine, dar te face sa crezi ca daca te straduiesti mai mult, poate vei avea succes!

 • Barbatul caruia nu i-ai cunoscut prietenii, desi el iti stie toata gasca

Sincer, daca te-ar placea, te-ar cunoaste deja intreaga familie si prietenii. Toti stim asta. Si tu stii asta. De ce te amagesti ca asa-s barbatii sau ca poate e un tip timid?

 • Barbatul care te da afara din casa de indata ce ati facut sex

Fereste-te de el. Nu te lasa sa dormi in patul lui si pace! Spune-i tu pa-pa, definitiv!

 • Barbatul care refuza sa te tina in brate

Ati facut sex. Apoi te trezesti impinsa pe jumatatea ta de pat. Te simti trista, singura si parca ti-e sila de tine. De el trebuie sa-ti fie sila! E doar tipul care vrea sa faca sex cu tine, mai bine sa fii singura!

 • Barbatul care le face avansuri prietenelor tale

E evident ca ai de-a face cu un tip instabil emotional. Tot incerci sa te convingi ca asa e el, mai flirteaza, dar stim adevarul, nu? Daca face asta de fata cu tine, oare ce face cand nu esti prezenta?

 • Barbatul pe care toti prietenii tai il detesta

Daca toti prietenii tai cei mai buni iti spun ca il detesta, sigur au un motiv. De ce te convingi ca nu au dreptate si de ce gasesti ceva romantic in asta?

 • Barbatul care ti-a spus ca nu vrea o relatie serioasa, si tu vrei

Unul dintre barbatii pe care trebuie sa ii eviti este tipul care, speri tu, se va schimba si va dori o relatie cu tine. Aici problema e doar a ta, daca el ti-a spus clar ca nu vrea nimic serios. Vrei mai mult? Cauta!

 • Barbatul care vrea o relatie pe termen lung, desi tu nu vrei

Daca tu esti in pozitia de a nu dori o relatie de cuplu stabila, in timp ce el te copleseste cu declaratii de dragoste, sigur aveti drumuri separate. De altfel, stii sigur ca orice atentie iti ofera nu iti provoaca decat repulsie. Nu va mai pierdeti timpul reciproc!

 • Barbatul ala cu care cand te vezi, cand nu te vezi

Il cunosti. Te cunosti. Tot sunteti impreuna. Si va tot despartiti. Mereu te intorci la el si mereu pierzi sansa de a fi cu un tip potrivit. Acesta este unul dintre barbatii pe care trebuie sa ii eviti daca vrei o sansa la dragoste si fericire!

Citeste si: Obiceiuri care iti consuma energia. Indeparteaza tot ce este toxic in viata ta!

Foto: Guliver