barbatii sunt mai putin satisfacuti sexual

Barbatii sunt mai putin satisfacuti sexual la inceputul relatiilor de cuplu. Senzatia aceea de fluturi in stomac si supra-excitare e mai accentuata in cazul femeilor.

Noi, femeile, adoram senzatia de nou. Senzatia de inceput. E atat de incitant sa va descoperiti. Sa ii spui ce iti place, sa-i arati cum sa te atinga. Si invers. Ei bine, in cazul barbatilor debutul relatiilor vine cu teama, panica de-a dreptul!

Si tocmai de aceea barbatii sunt mai putin satisfacuti sexual cand sunteti la inceput. Sunt prea incordati si prea timorati. Citeste mai multe, mai jos, asa cum le-am aflat din Elite Daily.

Barbatii sunt mai putin satisfacuti sexual la inceputul relatiilor

  • Pana la 74% dintre femei sunt satisfacute sexual la inceputul relatiilor.
  • Pana la 51% dintre barbati s-au declarat fericiti cu activitatea din dormitor in primele 6 luni de relatie.

Ce e interesant este faptul ca, desi barbatii sunt mai putin satisfacuti sexual la inceputul relatiilor si femeile mai mult, in timp, pe masura ce lucrurile evolueaza si relatia avanseaza, balanta se inverseaza.

Femeile sunt mai neimplinite sexual pe parcurs

  • Barbatii sunt mai putin satisfacuti sexual la inceput, femeile la ceva timp! 56% dintre femeile dintr-o relatie se declara satisfacute de viata sexuala, dupa 2-3 ani de relatie.
  • La peste patru ani de relatie de cuplu, atat barbatii cat si femeile se declara mai putin incantati de frecventa actului sexual sau a orgasmului.

De ce barbatii sunt mai putin satisfacuti sexual la inceput si de femeile in timp? Putem da vina pe lipsa comunicarii. Nici unii, nici altii nu comunica ce isi doresc in dormitor.

Lipsa satisfactiei sexuale, cu timpul, este explicata de numarul responsabilitatilor ce apar intr-un cuplu, job-uri solicitante sau aparitia copiilor.

Pana la urma, fie ca barbatii sunt mai putin satisfacuti sexual cand incepe relatie, fie ca femeile devin mai putin sexuale la un timp, vina comuna este faptul ca nu discutam ce probleme si nemultumiri avem in cuplu. Fie si in dormitor!

Citeste si: Sex uimitor. Cum sa-ti schimbi modul de a gandi ca sa-ti placa amorul

Foto: Gulliver