barbatul de care te-ai indragostit nu te iubeste

Barbatul de care te-ai indragostit nu te iubeste si te simti deprimata din cauza asta? Atunci e cazul sa citesti urmatorul material de pe Elite Daily, despre femei care iubesc, dar care nu sunt iubite la randul lor.

Cu siguranta stii ca a iubi si a nu simti ca sentimentul e reciproc e dureros. Da, daca barbatul de care te-ai indragostit nu te iubeste, e ingrozitor de dureros. Si sentimentul acesta e amplificat atat de orgoliul tau ranit, cat si de speranta. Speranta ca poate intr-o zi el va simti ce simti si tu.

Barbatul de care te-ai indragostit nu te iubeste – si ti se pare extrem de nedrept!

Iubirea e inaltatoare. E frumoasa. E plina de noi senzatii. Dar atunci cand ea nu este impartasita, sentimentele inaltatoare de la inceptul unei relatii nu exista! Ele sunt inlocuite de depresie si tristete. Pentru ca niciodata iubirea aceea nu se va implini.

Desi, rational incerci sa alungi sentimentele nu va trece asa de usor! Iti spui ca:

  • O sa treaca!
  • Nu il iubesti, doar tii la el
  • Hei, merge sa fiti prieteni!

Dar de fapt atunci cand barbatul de care te-ai indragostit nu te iubeste nu vrei sa vezi inevitabilul adevar: acela ca sentimentul nu este reciproc.

Barbatul de care te-ai indragostit nu te iubeste – emotiile tale o vor lua razna!

  • Te vei simti frustrata pentru ca sentimentele tale cresc, nu se opresc, desi stii ca el nu te va iubi inapoi
  • Te simti frustrata pentru ca simti ca il iubesti, dar si pentru ca nu vei exprima asta niciodata! De ce ai face-o?
  • Continui sa blochezi ceea ce simti si la un moment dat te simti singura.
  • Desi stii ca nu e nimeni vinovat pentru asta, stima ta de sine scade mai ales cand vezi cupluri de indragostiti ce isi impartasesc iubirea.

Barbatul de care te-ai indragostit nu te iubeste – simti ca iti pierzi mintile!

Te simti dezamagita si trista. Stii ca il iubesti dar ce iubirea nu iti este impartasita insa nu poti sa renunti la obsesia asta! Pe masura ce nu poti avea ceea ce iti doresti, vrei si mai mult! Ajungi sa crezi ca daca persoana respectiva dispare din viata ta, te pierzi si pe tine.

Barbatul de care te-ai indragostit nu te iubeste – da-ti timp si ai rabdare sa-ti vina mintile la cap!

Cu timpul, pe masura ce iti repeti ca nu se va intampla nimic intre voi doi, pe masura ce treci de senzatia de respingere, iti va fi mai usor.

Usor-usor nu vei mai asocia indragosteala cu a te simti izolata, frustrata, neiubita. Te vei gandi la iubiri viitoare si le vei accepta in viata ta. Pe masura ca iti reamintesti ca nimic nu se va intampla intre voi doi, iti va fi mkai bine si vei lasa mintea si sufletul deschise pentru o relatie de cuplu adevarata.

Citeste si: Filme de vazut atunci cand esti trista – 14 pelicule pentru o portie zdravana de plans!

Foto: Gulliver