Barbatul Pesti in relatie. Ce ii trebuie ca sa o ia in serios.

Barbatul Pesti nu e intotdeauna usor de inteles, mai ales in cuplu. Nu trebuie sa il constrangi, ci sa fii intelegatoare si deschisa, pentru ca e foarte emotiv. Daca inveti sa il cunosti, te poate face foarte fericita!

Pestii sunt ultimul semn din zodiac si, uneori, sunt greu de inteles. Semn de apa, barbatul Pesti este predispus la calatorii, miscare si se lasa dus de curenti.

Semnul zodiacal Pesti reprezinta conexiunea cu lumea spirituala. Dar, odata ce ajungi sa intelegi barbatul Pesti, e destul de usor sa il faci sa fie fericit. Iar el te va face pe tine.

Ce vrea barbatul Pesti in relatia de cuplu

1. Pestii merg cu valul si nu pot fi controlati

Pestii sunt creativi si vor sa isi urmeze dorintele instinctiv. Chiar daca vor sa le faca pe plac partenerelor lor, ei trebuie lasati sa isi urmeze pasiunile, scrie Elitedaily.com. Nu o sa mearga sa controlezi barbatul Pesti si sa il determini sa faca ceva ce nu vrea. Nu vei face decat sa creezi un blocaj in relatie. Iar barbatul Pesti va pleca in cautarea unei partenere cu care sa fie mai compatibil.

2. Pestii sunt visatori si introvertiti

Persoanele din zodia Pestilor sunt deseori tacute si nu le spun celorlalti cu usurinta ce ii preocupa. Dar asta nu inseamna ca nu le pasa. Barbatul Pesti e foarte loial si, chiar daca nu vorbeste despre asta, va lupta pentru dragostea ta. Numai sa nu incerci sa il tii sub control! Accepta natura lui tacuta si lasa-l sa viseze in continuare.

3. Pestii sunt emotivi

Barbatul Pesti e greu de inteles pentru ca e o fire foarte emotiva.  Nu o arata insa mereu. Pentru ca sunt introvertiti, isi ascund deseori sentimentele. Uneori, are nevoie ca tu sa fii cea care vorbeste despre problemele lui. Nu il considera slab si acorda-i timp. Stai langa el si intreaba-l, cu rabdare, ce il preocupa.

4. Pestii nu au relatii bazate numai pe sex

Barbatul Pesti viseaza la partenera perfecta si nu se multumesc cu o relatie bazata numai pe sex. Si asta pentru ca se va plictisi repede. Trebuie sa fie atrasi si sexual, dar si intelectual si spiritual de o femeie ca sa ramana in relatia cu ea. Pestii se mandresc cu inteligenta lor si cu natura lor spirituala si vor parteneri cu aceleasi interese.

5. Pestii sunt foarte intuitivi

Nu te certa constant cu un barbat nascut in Pesti. Pentru ca barbatul Pesti are incredere in ceea ce simte si nu il poti opri sa nu simta. Daca vrei sa il faci sa se razgandeasca, adu-i argumente si nu fi egoista!

Barbatul Pesti mai e si sensibil, iubitor, curios si amabil. Accepta-i felul de a fi creativ si, in felul acesta, veti putea avea o relatie care sa te bucure din punct de vedere emotional si spiritual.

Acum ca stii cum se comporta barbatul Pesti, afla si despre ceilalti barbati cum iubesc, in functie de zodie.

FOTO: Guliver

Daca ti-a placut acest articol, da un like pe pagina noastrae de Facebook si vei afla si mai multe informatii interesante!