Cadouri pentru persoanele stresate

Avand in vedere cat de stresant este ritmul de viata din zilele noastre, probabil ca multi oameni care iti sunt dragi sufera de pe urma anxietatii. Cu totii avem nevoie de ceva ajutor. Iata cum ii poti ajuta tu, care sunt cele mai potrivite cadouri pentru persoanele stresate, potrivit healthcentral.com!

6 cadouri pentru persoanele stresate

1.Un curs de yoga

Yoga poate echilibra si corpul si mintea si ajuta pe oricine care se tine de asta sa scape de stres. Plateste-i in avans cateva cursuri acelei prietene care este atat de agitata, incat te temi ca o sa explodeze in curand.

2.Papuci comfortabili

Picioarele noastre sunt atat de chinuite si de neglijate. Stam foarte mult in picioare, eventual in incaltari incomode sau cu toc. Si picioarele noastre nu apuca sa isi mai revina. O pereche de papuci comozi si moi pot fi rasfatarea de care are nevoie o persoana stresata!

3.O masca de aromaterapie

Uleiurile esentiale si aromaterapia s-au dovedit foarte folositoare atunci cand vine vorba de stres. Unul dintre cele mai bune cadouri pentru persoanele stresate este, astfel, o masca cu levantica. Functioneaza excelent pentru cineva care a stat cu nasul in monitoare toata ziua. Relaxeaza ochii, dar si starea de spirit.

4.Un ceainic

Ceaiurile sunt un mod sigur de a obtine liniste, pace si de a-ti imbunatati sanatatea. S-a demonstrat ca ceaiul imbunatateste sanatatea gurii, te ajuta sa lupti cu cancerul, sa-ti imbunatatesti memoria si sa iti scazi colesterolul. E un cadou simplu, dar foarte folositor, pentru oricine!

5.O planta

Calitatea proasta a aerului este una dintre cauzele stresului. Iar o planta, de orice marime, ajuta la imbunatatirea mediului din orice camera.

6.Un jurnal al recunostintei

Gratitudinea te face mai fericita! A fost demonstrat stiintific ca, daca faci zilnic un exercitiu al recunostintei, starea de spirit ti se imbunatateste substantial. Cumpara unei persoane dragi un caiet frumos si indeamn-o sa scrie zilnic in ea lucrurile pentru care este recunoscatoare!

Daca ti s-a parut folositor acest articol, da-ne un like pe pagina noastra de Facebook, pentru a descoperi si altele asemanatoare!

Foto: iStock