calatoresti cu noul iubit

Daca planuiesti sa calatoresti cu noul iubit in prima vacanta impreuna, vei vrea sa stii cand e prea devreme sa va cunoasteti atat de intim! Descopera ce spun expertii daca urmeaza sa mergi in concediu cu iubitul.

Prima vacanta impreuna este un pas important in relatia voastra. Daca urmeaza sa planifici sa calatoresti cu noul iubit, asigura-te ca nu este prea devreme.

Chiar si un week-end impreuna poate pune presiune pe relatia voastra si va poate testa compatibilitatea si talentul in a gestiona conflictele ce apar in cuplu.

Elite Daily a cerut parerea unui expert in relatii de cuplu. Daca urmeaza sa mergi in concediu cu iubitul, citeste acest material!

«Cea mai mare problema pe care o veti intalni cand calatoresti cu noul iubit este ca veti petrece tot timpul impreuna.»

Fiecare relatie de cuplu este diferita si fiecare persoana este diferita. Asadar, va fi greu sa va dati seama cum va petreceti timpul. Asadar, inainte sa calatoresti cu noul iubit gandeste-te daca ati petrecut 24 de ore impreuna si cum a fost. Gandeste-te daca te simti confortabil sa mergi la toaleta in fata iubitului tau. Gandeste-te daca ati avut vreun conflict si cum l-ati gestionat.

Elite Daily citeaza trei povesti pe care vrei sa le citesti inainte de prima vacanta impreuna. Descopera daca esti pregatita sau daca el este pregatit inainte sa mergi in concediu cu iubitul.

  1. Inainte sa calatoresti cu noul iubit, asteapta sa aveti relatia oficiala

Asigura-te ca, desi nu va mai intalniti si cu alti parteneri, sunteti intr-o relatie pe care amandoi o considerati oficiala. Altfel, puteti constata, direct in concediu, ca nu va place sa petreceti timp impreuna.

Este bine sa fiti amandoi implicati in relatia voastra pentru a evita clipele confuze sau frustrante intr-un loc strain, in experiente noi.

  1. Inainte de prima vacanta impreuna, este bine sa aveti conflicte pentru a vedea cum le solutionati

Trebuie sa fi trecut prin cel putin o cearta sau o diferenta de opinii inainte de a calatori impreuna, pentru a vedea in ce fel purtati certurile si mai ales cum solutionati conflictele.

  1. Inainte sa mergi in concediu cu iubitul vezi cat de confortabil te simti alaturi de partener

Sunteti persoane diferite, de sexe diferite, din medii diferite. Daca nu va cunoasteti suficient de bine, este posibil sa deveniti frustrati petrecand mult timp impreuna. Trebuie sa va simtiti voi insiva indiferent daca aveti program diferit de somn sau gusturi diferite cand vine vorba de activitatile la plaja, de exemplu.

Daca esti nesigura pe relatia voastra, daca crezi ca e prea devreme sa calatoresti cu noul iubit, incearca un fel de „vacanta de antrenament”. Specialistii spun sa planifici mici excursii care imita o vacanta. Planificati impreuna, gasiti activitati impreuna si vedeti cat sunteti de compatibili.

Cel mai bine este sa nu grabesti acest pas in relatia voastra! Este important sa fiti amandoi pregatiti inainte de prima vacanta impreuna. Astfel, va veti bucura amandoi de concediul vostru.

Citeste si: Certurile din relatia de cuplu. Cum dezamorsezi orice conflict in nici 5 minute!

Foto: Guliver