calea spirituala

Iti cauti calea spirituala, dar nu stii prea bine de unde sa apuci, ce sa citesti, cum sa te documentezi si cum sa inveti cel mai bine. Mindbodygreen.com iti da niste prime indicii in aceasta directie.

Primul pas este sa incepi sa-ti pui intrebari legate de viata ta, ceea ce deja faci. Deci esti pe drumul cel bun. Apoi e bine sa realizezi ca lumea din afara nu iti poate oferi validarea si raspunsurile de care ai nevoie. Toate se afla, de fapt, in tine. Acolo incepe cautarea ta si acolo gasesti puterea de a deveni mai buna si mai inteleapta.

Cheia nu o vei gasi niciodata in shopping, in cautarea siluetei perfecte si nici macar in descoperirea sufletului pereche. Important este sa fii tu linistita, in sinea ta.

4 pasi pentru a gasi calea spirituala

1.Intelege ca nu exista normal

Atunci cand vine vorba de spiritualitate, lucruri diferite functioneaza pentru oameni diferiti. Lucrurile pe care le descoperi trebuie sa ti se potriveasca tie, nimanui altcuiva. Suntem diferiti si nu trebuie sa ne chinuim pentru a fi identici cu ceilalti.

2.Fii recunoscatoare pentru diferente

Si incearca sa inveti de la cei diferiti de tine. In loc sa iti fie teama de ceilalti, afla care sunt lectiile de la ei care te pot ajuta sa te dezvolti mai mult. Discutiile in contradictoriu nu sunt deloc rele. Important este sa ai mintea deschisa fata de nou.

3.Cauta mereu o versiune mai buna a ta

Asta nu inseamna ca acum esti cineva inferior, dar niciodata nu ne oprim din evolutie. Tot timpul poti decoperi tipare nocive in comportamentul tau, de care sa scapi. Oricand poti fi mai buna, mai generoasa, mai calda, mai puternica.

4.Iubeste toata calatoria ta

Nu trebuie sa te agati doar de momentele pozitive. De multe ori, cele in care te simti invinsa, in care esti induerata, obosita, manioasa, sunt mai relevante pentru cautarea ta. Fii recunoscatoare pentru toate provocarile.

Daca ti s-a parut folositor acest articol, da-ne un like pe pagina noastra de Facebook pentru a gasi si altele asemanatoare

Foto: iStock

Meditatia te poate ajuta sa-ti descoperi calea. Daca esti incepatoare, afla cum sa te apuci