semnele unei relatii serioase

Va vedeti deja de ceva timp si totul merge bine intre voi. Insa nu esti chiar sigura daca el vede un viitor cu tine? Gurl.com iti spune care sunt semnele unei relatii serioase!

Aceste semne apar de obicei putin inainte sa va simtiti destul de comod unul cu celalalt cat sa va intrebati care e statutul relatiei voastre. Inca nu il cunosti destul de bine cat sa iti dai seama ce gandeste. Lista urmatoare te va ajuta sa iti dai seama mai bine cat de implicat este in relatia voastra.

Semnele unei relatii serioase: 6 indicii

Simti mai putina presiune.
Poti sa ajungi, spontan, la el acasa, fara sa va fi facut planuri, si se va bucura sa te vada. Si el iti face surprize din cand in cand aparand la tine neanuntat. Atunci cand lucrurile sunt mai relaxate intre voi, sunt de fapt mai serioase!

Nu trebuie sa arati perfect tot timpul.
Daca stii ca o sa-i faca placere sa primeasca o poza amuzanta cu tine, in care nu arati ca scoasa din cutie, este un semn bun! Sau daca poti sa stai cu el nemachiata si tot iti spune ca esti cea mai frumoasa femeie. Este foarte important sa poti lasa mastile jos!

Cei din jur se asteapta sa va vada impreuna.
Invitatiile din partea prietenilor tai sau ai lui sunt mereu pentru doi, nu doar pentru unul! Astea inseamna ca si ceilalti va vad bine impreuna!

Nu mai aveti probleme cu toaleta.
La inceputul unei relatii amandoi va chinuiti sa pastrati “misterul” in ceea ce priveste obiceiurile de toaleta. Dar apoi devine simplu si sa vorbiti despre asta si sa va simtiti mai comod in privinta corpurilor voastre. Si toate lucrurile pe care le fac ele.

Puteti sta impreuna fara o activitate comuna.
Deja va simtiti in largul vostru incat sa stati in aceeasi camera si sa aveti activitati diferite. Nu mai simtiti nevoia sa va acordati tot timpul maxima atentie.

Vorbiti mai mult despre viitor.
Fie ca este vorba despre vacanta de vara sau luati impreuna bilete la un concert peste cateva luni, este destul de clar ca amandoi sunteti implicati in relatie.

Foto: iStock.

Ce se intampla daca iubitul tau nu crede in casatorie? Cum sa accepti asta?