tipuri de personalitate

Fiecare persoana este diferita, asa ca, la birou, poti sa intalnesti mai multe tipuri de personalitate, scrie themuse.com. Probabil ca ai o colega care nu poate sa isi inceapa ziua de munca fara o cana de cafea sau probabil ca ai de-a face cu un coleg care este foarte organizat, la modul exagerat. 

Poate ca tie iti place sa fii organizata, sa iti notezi pe o lista tot ce trebuie sa faci in ziua respectiva, sa tii la indemana pixurile, telefonul, tableta sau alte lucruri care iti sunt utile. Dar, daca privesti cu atentie in jurul tau, vei realiza ca sunt mai multe tipuri de personalitate, iar acestea sunt definite in functie de obiceiurile sau tabieturile pe care le are fiecare persoana in parte la birou.

8 tipuri de personalitate profesionala

1. Minimalistul modern

Este acea persoana care prefera ca totul sa fie foarte simplu, are un birou aproape gol, pe care se gaseste doar un laptop si cel mult o pereche de casti si un iPod. Il recunosti fara sa depui prea mult efort, pentru ca prefera sa isi vada de treaba lui si este foarte concentrat la tot ceea ce face.

2. Dependentul de cafea

Este acea persoana care bea mai mult de doua sau trei cani de cafea pe zi, soarbe foarte des din cana de cafea in timp ce lucreaza si, de obicei, este destul de agitata. Nu doar cand bea cafea, ci in toate activitatile profesionale!

3. Dependentul de surse de inspiratie

Este acea persoana care trebuie sa aiba in permanenta in jurul sau carti, citate, flori, caiete sau foi colorate, foarte multe notite sau orice altceva care poate fi o sursa de inspiratie.

4. Persoana copilaroasa

Este acea persoana care are foarte multe jucarii, carti sau caiete pe birou si are foarte multe momente in care isi distrage atentia cu ele. Poate fi destul de deranjant cand cineva nu are chef de munca…

5. Persoana iubitoare de pisici

Desktop-ul sau este plin de poze cu pisici, la avatar sau pe Facebook posteaza foarte multe imagini sau filmulete cu pisici si…aproape mereu povesteste lucruri haioase despre pisica sa.

6. Dependentul de tehnologie

Este acea persoana care nu se multumeste doar cu un laptop, ci are nevoie si de telefon, tableta, iPod, Notebook, eBook…mai exact, viata sa ar fi un haos complet daca nu ar butona constant ceva.

7. Perfectionistul

Sigur ai o persoana in birou care are lucrurile asezate la linie, daca se poate. Totul trebuie sa fie organizat pana la cel mai mic detaliu, agenda trebuie sa fie la zi, notitele la fel, pixurile trebuie sa stea la locul lor, iar cana de cafea este mereu asezata la o distanta sigura de laptop sau tastatura.

8. Dependentul de mancare sanatoasa

Spre deosebire de persoana care nu poate sa isi inceapa ziua fara cateva cani de cafea, aceasta persoana este dependenta de mancarea sanatoasa. Biroul este plin cu migdale, alune, fructe sau suplimente alimentare care-i asigura necesarul zilnic de vitamine.

Vrei sa ai succes pe plan sentimental? Personalitate tip A versus B!

Daca ti-a placut acest articol, da like pe pagina noastra de Facebook sau aboneaza-te la newsletter si o sa gasesti acolo si mai multe astfel de informatii!

Foto: Guliver