Cursurile NAKED PR au ajuns la cea de-a cincea editie si continua sa fie un prim pas important pentru toti cei care-si doresc o cariera in comunicare sau care-si propun sa se perfectioneze in profesia lor.

PR 3.0, Business PR, Fashion PR advanced, New Luxury PR, PR pentru marci personale si Stil de marca personala sunt cursurile ce compun portofoliul NAKED PR din aceasta toamna.

Timp de sapte saptamani, echipa sa de profesori care a acceptat aceasta provocare iti va impartasi toate fortele si vulnerabilitatile unei industrii de PR romanesti reale, si iti va oferi acces la relatii puternice si la povesti de succes posibile.

Maurice Munteanu si invitata sa, Connie Preda
Maurice Munteanu si invitata sa, Connie Preda

Pe langa cursurile clasice, din scolile de profil, profesionistii de PR au nevoie de energia reala, fara ascunzisuri a industriei, iar intalnirile cu profesorii si invitatii lor constituie o buna experienta.

Daca te-ai plictisit de pura teorie mergi la cursurile NAKED PR!

„Acum 2 ani, puneam pe hartie (colorata, bineinteles) ideea unui proiect care sa vorbeasca despre PR-ul milenist intr-o noua paradigma, sa dezvaluie adevaruri si sa creeze viziuni “uau” pentru generatia noastra. Cautam solutii diferite, alte scaune, alte povesti. Planuiam creativ. Am planuit bine si am realizat multe!”, spune Raluca Cristea, fondatoare NAKED PR.

„15 profesori exceptionali, 424 de “studenti”, 86 de invitati, 497 ore de curs impreuna. Infuzie reala de know-how si oportunitati profesionale, 424 de povesti si intalniri frumoase, rasete multe si emotie, emotie cat cuprinde. Asa descriem doi ani de activitate NAKED PR. Si nu ne oprim aici, avem o multime de planuri pentru toamna aceasta”, spune Adelina Bortan, fondatoare NAKED PR.

Noemi Meilman si invitata sa, Adriana Chiper
Noemi Meilman si invitata sa, Adriana Chiper

Noemi Meilman si Vicki Nicola (Fashion PR), Mirela Bucovicean (Business PR), Victor Kapra (PR 3.0), Maurice Munteanu ( Stil de marca personala) si Mihai Zarug (New Luxury PR) formeaza echipa profesorilor NAKED din acest sezon.

Detalii despre agenda workshopurilor si inregistrare sunt disponibile pe site-ul NAKED PR (www.nakedpr.ro).

Citeste si despre: “Micul dejun business: un nou proiect NAKED PR”!

Foto: PR