comunicarea in moda Naked PR

Daca mananci moda pe paine, iti place sa descoperi designeri romani si internationali si ti-ar placea sa lucrezi in preajma lor atunci nu rata cursurile despre comunicarea in moda sustinute de Noemi Meilman si Vicki Nicola!

Mai sunt doar cateva zile pana cand va incepe cea de-a patra editie a workshopurilor Naked PR si suntem sigure ca multe dintre voi viseaza in secret la o cariera in Fashion PR. 

In cadrul cursurilor sustinute de Vicki Nicola si Noemi Meilman puteti afla cum ajuta PR-ul la cresterea unui brand, cum ii ajuta pe designeri sa-si cunoasca publicul, cum arata o poveste buna si un mesaj care se face auzit. Atat bloggerii, cat si oamenii din presa iubesc brandurile cu o comunicare atipica, originala si care se tin de promisiunile pe care le fac, iar la cursul de Fashion PR veti invata sa creati astfel de comunicate.

Cursurile Naked PR pentru comunicarea in moda incep pe 30 martie

“Fashion PR este despre oameni, despre relatiile dintre acestia si diverse contexte. Trebuie sa-ti placa ceea ce faci. Acesta este inceputul unei frumoase prietenii cu clientii tai, cu toti oamenii pe care ii cunosti de-a lungul timpului. Atatia oameni, cat sa incapa intr-o sala imensa de bal in cea mai frumoasa zi din viata ta”, asa incepe Noemi povestea workshop-ului de Fashion PR.

Ai ocazia sa te intalnesti cu oamenii pe care-i admiri din industria modei

“Va astept la cursul de Fashion PR advanced pentru o conversatie care sa inspire si sa imbrace teoria intr-o haina mereu creativa. Da, am convingerea ca si in moda, si in PR excelenta se naste din fler personal, pasiune si creativitate. Asa ca va propun sa exploram acest domeniu dincolo de practici de comunicare inventariate formal dar, mai ales, prin experienta personala, exemple relevante si invitati consacrati din industrie”, spune Vicki Nicola.

Dincolo de partea teoretica, la fiecare intalnire “elevii” se vor intalni cu diversi invitati din industria de moda romaneasca. La sesiunea anterioara de cursuri ei au avut ocazia sa se converseze cu Carmen Seitan (Moschino), Georgiana Palaz (Gerard Darel si Lancel), Ana Morodan, Andreea Esca, Ovidiu Buta, Catalin Opritescu, Robert Ratiu (redactor-sef Beau Monde).

Workshopul de Fashion PR pentru intermediari costa 900 de lei, iar cel pentru avansati 1400 de lei. Mai multe detalii despre intreaga oferta Naked PR gasiti pe nakedpr.ro!

Foto: Thinkstock