Emotiile se transforma intr-o bariera conversationala si sunt usor de citit in gesturi. Daca esti stresata inainte sa intri la un interviu pentru angajare afla cum te relaxezi!

interviu pentru angajare fete prietene
Prietenele te scapa de emotii inainte de un interviu pentru angajare

Comunicarea te ajuta inainte de un interviu pentru angajare

Spune-ti pe nume. Te-ai gandit sa-ti faci un discurs de incurajare in cap inainte de a merge la un interviu pentru angajare? Incearca acest truc pentru a fii mai eficienta: Harvard Business Review sustine ca persoanele care au evitat sa foloseasca pronumele la persoana intai in aceste discutii au fost mai calme si mai increzatoare. In loc sa-ti spui “Eu pot sa fac asta” spune-ti “Alexandra poti face asta!”.  Oamenii care au folosit persoana a treia s-au distantat putin de sarcina respectiva si au putut sa o indeplineasca obiectiv.

Povesteste-le prietenelor cat de incantata esti. Cercetatorii de la Harvard Business School au aratat ca transformarea starii de nervozitate intr-o emotie pozitiva este o solutie pe cat de simpla, pe atat de eficienta. In loc sa discuti cat de nervoasa esti pentru ca ai un interviu pentru angajare azi, suna o prietena sau chiar doua si povesteste-le cat de incantata esti ca ai aceasta oportunitate.