cursuri de business la DallesGo

Sezonul acesta printre cursurile din portofoliul DallesGO gasesti si multe workshopuri din zona business, dar si din comunicare. Printre cele noi aparute amintim cursurile de e-commerce, Public Speaking, Entrepreneurial Skills si Mindfulness.

DallesGO, cea mai mare platforma de cursuri after work din Romania, a ajuns la cea de-a zecea editie aniversara.

Dupa 5 ani de la infiintare, DallesGO “ataca” si zona business, cu noi cursuri creative si interactive.

Cursuri de business pentru cei care vor sa-si largeasca orizonturile profesionale

Public Speaking, e-commerce, Entrepreneurial Skills sau Mindfulness?

In premiera la DallesGO, scriitorul si bancherul american Peter Frank va sustine in limba engleza un curs de antreprenoriat si gandire critica in afaceri, oferind retete testate celor care vor sa isi imbunatateasca aptitudinile manageriale sau sa-si dezvolte un nou business. Raluca Georgescu si Andrei Radu, fondatorii G-PeC, cel mai important eveniment de comert electronic din Romania, au pregatit un curs de e-commerce celor care vor sa deschida sau sa eficientizeze un magazin online.

Teodora Metiu e gata sa potenteze prin sute de exercitii abilitatile in vorbire pentru a te face ascultat in orice context de Public Speaking. Oana Bulexa si Monica Jitariuc, duo-ul fantastic de la conducerea agentiei The Practice preiau fraiele cursului de PR, iar Matei Psatta, este noul tau ghid pe taramul inca necunoscut al Social Media.

Andreea Raicu consolideaza in acest sezon colaborarea cu DallesGO, sustinand primul sau curs de Mindfulness. Pe durata a trei luni de zile, vedeta va face un exercitiu dificil de sinceritate, pentru a-i ajuta pe ceilalti sa iasa din zona de confort si sa traiasca in prezent.

Foto: PR