cursuri online

O diploma nu se obtine usor. Necesita timp si efort intelectual, dar poti oricand sa inveti ceva nou si sa pui in practica, la job sau in viata personala, scrie allwomenstalk.com. Pe internet gasesti multe cursuri online puse la dispozitie de universitati de prestigiud in intreaga lume, asa ca ai toate motivele sa arunci o privire peste ele. 

In ultimii ani, cursurile online au ajuns la mare cautare. Acestea abordeaza  multe domenii si iti ofera posibilitatea sa inveti orice te intereseaza intr-un timp destul de scurt. Poti sa faci totul de acasa, gratuit. Tot ce trebuie este sa iti faci o lista cu acele cursuri online pe care le poti urma oricand.

7 cursuri online pe care sa le ai in vedere

1. Cursuri de scris in domeniul business

Poti accesa aceste cursuri pe coursera.org. Prin intermediul lor vei invata cum sa iti pui gandurile si ideile pe hartie si cum sa eviti greselile pe care le poti face in momentul in care scrii un document sau o propunere de colaborare. Practic, vei invata tot ceea ce este necesar ca sa-ti atingi toate obiectivele.

2. Cursuri de antreprenoriat

Poti accesa aceste cursuri pe udemy.com. Acest site iti pune la dispozitie foarte multe informatii utile, care te vor ghida pas cu pas daca vrei sa pornesti o afacere. Ai posibilitatea sa inveti ce inseamna drumul de la o idee la succes. Cursul este predat de profesorul Jeff Cornwall de la Universitatea din Nashville, S.U.A. Cuprinde peste 32 de lectii si zece exercitii.

3. Cursuri de gatit

Poti urma aceste cursuri accesand is.byu.edu. Prin intermediul lor vei reusi sa-ti imbunatatesti stilul de gatit, asa ca vei reusi sa faci cele mai bune mancaruri. Cursurile sunt interactive si te invata si cateva trucuri despre cum sa alegi alimentele si cum sa le prepari ca sa obtii cele mai bune rezultate in bucatarie.

4. Cum sa pornesti o afacere

Despre asta poti invata pe udacity.com. Aceste cursuri iti vor arata tot ce trebuie sa stii ca sa pornesti cu succes o afacere. Vei invata cum sa iti dezvolti rapid capacitatile si cum sa faci studii de piata. Practic, aceste cursuri te vor invata tot ce trebuie sa stii despre domeniul de activitate in care iti doresti sa te lansezi.

5. Cum sa lansezi un business online in 21 de zile

Alison.com te invata cum sa pornesti o afacere online in mai putin de o luna. Aceste cursuri iti pun la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie ca sa lansezi o platforma online. Cursurile sunt perfecte pentru persoanele care isi doresc sa porneasca o afacere de genul acesta.

6. Cursuri care te invata sa dai forma dorintelor tale

Poti accesa aceste cursuri pe coursera.org. Ele se bazeaza pe o tehnica utilizata foarte des de psihologi. Insa, prin intermediul cursurilor online vei invata ce trebuie sa faci ca gandurile si emotiile tale sa se reflecte in tot ceea ce se afla in jurul tau, cum ar fi in modul in care iti decorezi casa. Practic, vei invata sa dai forma dorintelor tale.

7. Cursuri de astronomie

Sunt disponibile pe itunes.apple.com. Aceste cursuri online iti ofera tot ce trebuie sa stii despre planete, galaxii si despre intregul Univers. Ai la dispozitie multe prezentari online si videoclipuri oferite de profesorii de la Universitatea Penn State.

Iata si un articol cu 10 site-uri care te ajuta sa inveti o limba straina foarte repede!

Daca ti-a placut acest articol, da like pe pagina noastra de Facebook sau aboneaza-te la newsletter si o sa gasesti acolo si mai multe astfel de informatii!

Foto: Guliver