locul de munca femeie birou

Persoanele care-si iubesc locul de munca nu au castigat lozul norocos la loteria joburilor. Unii poate au fix acelasi job pe care-l ai si tu. Doar felul in care se raporteaza ei difera. Pe huffingtonpost.com am descoperit 3 posibile explicatii ale celor multumiti de cariera pe care si-au ales-o.

Cand gasesti pe cineva care-si iubeste meseria stii ca ai intalnit totodata o persoana care iubeste si viata, Oamenii care sunt zambitori si inainte si dupa ora 18:00 au un fel complet diferit de a privi lucrurile. Iata cateva caracteristici ale oamenilor care-si apreciaza locul de munca.

Ei nu se asteapta ca locul de munca sa-i faca fericiti

Acesti oameni isi creaza propriile lor motive de implinire si se simt utili, atat la locul de munca, cat si in afara lui. Ei ii urmeaza sfatul lui Amy Poehler si trateaza locul de munca ca pe un iubit rau. Stii ca nu te va suna a doua zi si nici nu te va cere in casatorie. Asa ca nu te mai astepti s-o faca si incerci sa-i vezi alte parti bune. Oamenii care invata sa se simta bine la locul de munca sunt deja impliniti. Ei nu au nevoie de un superjob care sa vina in completarea lor.

Evita negativismul care otraveste inutil vietile

Se inconjoara de oameni multumiti la locul de munca

Persoanele incantate de viata pe care o au si care sunt multumite de jobul lor se imprietenesc natural cu oameni care au aceeasi viziune. Nu se ascund in colturi ca sa-si barfeasca sefii, nu cauta sa-i puna pe ceilalti intr-o lumina proasta in speranta unei promovari. Isi iau alaturi persoane la fel de pozitive si evita negativismul care otraveste inutil viata.

Ei isi incep ziua de lucru cum si-ar dori sa si-o termine

Persoanele incantate de jobul lor seteaza “tonul” de dimineata pentru tot restul zilei. Din clipa in care se trezesc se straduiesc sa porneasca spre locul de munca pozitivi si relaxati, se feresc de reginele dramatismului din birou si incearca sa priveasca jumatatea plina a paharului din sarcinile pe care le au de facut. Daca reusesti sa te motivezi de una singura pe tot parcursul unei zile, atunci cu siguranta vei avea parte si de o seara la fel de placuta in compania prietenilor sau iubitului…

Citeste si: “Cum sa-ti alegi cariera potrivita pentru tine”!

Foto: Thinkstock