Workshopuri tinute de profesionisti in domeniu

Toamna este propice revenirii pe bancile unei scoli atipice la care se predau lectii pentru o cariera de succes in PR.

Am investigat pentru tine ce cursuri mai au loc in perioada urmatoare in Bucuresti. Si am descoperit workshopurile Naked PR unde poti afli secretele acestei meserii, dezvaluite chiar de specialistii pe diverse domenii de activitate.

De ce Naked PR?

Pentru ca acest domeniu inca tanar va fi in sfarsit „dezbracat” de secretele care-l inconjoara. Se va dezvalui adevarul gol-golut despre strategiile si provocarile acestei industrii, iar aspirantii la o cariera de succes in domeniu isi vor putea stabili idealuri realiste.

Workshopuri tinute de profesionisti in domeniu

Ce arii sunt vizate?

Moda, business, celebrities si cultura (film, carte, galerii de arta) sunt cele patru arii pe care le poti aprofunda in workshopurile care imbina inteligent partea teoretica cu partea practica, iti dezvaluie noi resurse si instrumente de lucru si primesti sfaturi personalizate de la cei cu o experienta indelungata in domeniul PR-ului creativ.

Cine sunt profesorii?

Workshopul de Business PR va fi sustinut de Mirela Bucovicean (fondatorul shopului online Molecule F dedicat designerilor romani). Ana Bucur (Brand Manager Gucci Romania) si Noemi Revnic (PR The Place si owner al blogului de lifestyle si cultura Placerile lui Noe) te vor introduce in culisele atragatoare ale Fashion PR-ului, iar Adelina Bortan (PR specialist Prima TV) iti va prezenta toate detaliile legate de Celebrities PR. Daca esti pasionata de zona de cultura si-ti doresti sa afli mai multe despre PR-ul de carte, film sau galerie de arta Anca Danila (PR Carturesti), Catalin Anchidin, Irina Milenkovici si Suzana Vasilescu iti vor face introducerea in acest univers fascinant.

Fiecare workshop dureaza 7 saptamani si costa 900 de lei achitabili in doua rate. Cursurile se tin in timpul saptamanii in intervalul orar 18:30 – 21:00 astfel ca vor putea ajunge la ele si acelea dintre voi care au deja un job dar isi propun sa se perfectioneze sau sa se reorienteze catre un domeniu mai atractiv. Alte detalii legate de cursurile Naked PR, primul pas spre o cariera de succes in industria relatiilor publice gasesti pe nakedpr.ro. Pe 21 octombrie incep deja primele ore asa ca-ti recomand sa te grabesti!

Daca urmaresti calendarul cursurilor de tot felul din aceasta toamna in Bucuresti, iti amintim si de cursul de Reiki ce va incepe saptamina viitoare.

Text: Diana Marasoiu, Foto: Thinkstock, PR