De regula, in viata, nimic nu ar trebui sa te impiedice sa iti implinesti dorintele, indiferent in ce etapa te afli. Nu exista limita de varsta atunci cand vrei sa faci ceea ce iti place cu adevarat. In plus, foarte multe persoane si-au atins destul de tarziu obiectivele, dar au dovedit ca se poate, scrie aplus.com.

In timp ce unele persoane renunta la dorintele si obiectivele lor din cauza varstei inaintate, altele considera ca nu exista limita de varsta si ca nimic nu le poate impiedica sa aiba viata la care au visat. Orice pasiune se poate transforma intr-o cariera de succes!

Persoane care au dovedit ca nu exista limita de varsta

Nicola Griffin

1. Nicola Griffin si-a inceput cariera de model la 53 de ani

Nicola Griffin si-a inceput a doua cariera, cea de model, destul de tarziu. Ea a fost descoperita de o companie producatoare de vopsea de par in timp ce statea la coada intr-o banca. Mai tarziu a aparut in editia de costume de baie a celebrei reviste americane Sports Illustrated. Recent, ea a dovedit ca este sexy in continuare si a prezentat lenjerie intima pentru revista SliNK. “Femeile cu varsta peste 50 de ani sau peste 60 de ani sunt obisnuite sa fie respinse si ignorate in industria modei… dar lucrurile se schimba acum”, a declarat Nicola Griffin.