Sfaturi de la cei mai mari directori de companii din lume pentru angajati

Sa iti traiesti viata dupa reguli impuse de familie, societate sau job nu inseamna ca vei atinge foarte usor succesul. Este important sa traiesti la maximum fiecare zi si sa te bucuri mai mult de varsta pe care o ai. Cateva sfaturi de la cei mai mari directori de companii din lume te vor ajuta sa intelegi cat de important este sa iti indeplinesti visele si sa faci ceea ce consideri ca este important pentru tine, scrie businessinsider.com. 

Sa lucrezi dupa un program fix si sa fii mereu in acelasi loc nu te va ajuta sa ai o cariera de succes sau o viata implinita, iar pe lista cu sfaturi de la cei mai mari directori de companii din lume se afla si cateva pareri despre ceea ce ar trebui sa faca angajatii pana la varsta de 30 de ani.

Sfaturi de la cei mai mari directori de companii din lume pentru angajati

1. Aron Smith, directorul si fondatorul companiei KX Group

“Primul lucru pe care l-as spune angajatilor mei este sa calatoreasca mai mult. Te ajuta sa iti largesti orizonturile si sa ai o experienta vasta de viata. Mai mult decat atat, ai posibilitatea sa iti imbunatatesti abilitatile de comunicare si metodele de lucru. Iti este mai usor sa relationezi cu alte persoane, sa te integrezi in medii noi si vei avea o atitudine pozitiva. Pana la varsta de 25 de ani am calatorit in 40 de tari si am trait departe de casa cinci ani. A fost o experienta uimitoare.

2. Taichi Hoshino, directorul companiei Monetise

“Este important sa ai obiceiuri sanatoase in viata. Indiferent daca este vorba de serviciu, casa, etica, moralitate, sport, alimentatie sanatoasa, bani sau disciplina, este important sa iti faci un obicei din a-ti seta obiective. Evenimentele neasteptate pot sa apara oricand, insa este important sa iti pastrezi concentrarea asupra obiectivelor pe care le-ai stabilit pe termen lung.” 

3. Dean Ramler, directorul si fondatorul companiei Milan Direct

“Invata sa faci mai mult si sa iti depasesti propriile limite. Nu te astepta sa fii platit mai mult pentru tot ceea ce faci, lucreaza cu placere si rezultatele nu vor intarzia sa apara. Toata lumea are dreptul sa plece de la serviciu cand se incheie programul de munca, insa sunt cateva persoane care inteleg cat de importanat este cariera si intotdeauna isi dau interesul pentru a dovedi ca pot mai mult. “

4. Christian Mischler, director de hotel

“Calatoreste in intreaga lume, descopera noi culturi si invata totul despre religiile altor popoare. Vei fi o persoana independenta si te va ajuta sa ai o atitudine pozitiva. Vei avea o parere foarte buna despre viata.”

5. Zach Johnos, directorul companiei atmail.com

“Am calatorit in foarte multe locuri, am practicat diverse sporturi, am fost in armata si am trait in Germania. Toate aceste lucruri m-au invatat ca trebuie sa iei fiecare experienta asa cum este. Trebuie sa traiesti viata la maximum si sa te bucuri de fiecare moment.”

6. Charlie Wood, manager regional la Dropbox

“Cred ca este important ca fiecare angajat sa aiba cel putin cativa ani de experienta intr-o corporatie. Ii va ajuta sa isi seteze obiective si sa aiba o perceptie mai buna asupra vietii profesionale. Persoanele care au spirit intreprinzator as trebui sa porneasca propria afacere si sa angajeze oameni in care au incredere, insa este important ca pana la varsta de 30 de ani sa calatoreasca mai mult, sa cunoasca oameni noi si sa porneasca in aventuri.”

7. Levi Aron, manager general la Yumtable

“Este important sa traiesti clipa, sa iti setezi obiective personale si sa incerci sa atingi succesul la o varsta cat mai frageda. Adu-ti aminte sa te feliciti pentru fiecare realizare pe care o ai si sa-ti oferi mici bucurii. Ajuta la stima de sine. Munceste din greu pentru a-ti depasi limitele, insa nu uita sa de bucuri de frumusetile naturii. Fara obiective, viata ta va fi mediocra.”

Daca ti-a placut articolul cu sfaturi de la cei mai mari directori de companii pentru angajati, iata si un articol cu obiceiuri de dimineata ale oamenilor de succes!

Foto: Guliver