smart girls camp antreprenoare

Vara asta iti demonstram ca poti sa imbini utilul cu placutul. Smart Girls Camp este prima tabara de vara dedicata femeilor antreprenoare care se desfasoara intr-un spatiu idilic: la Conacul Polizu. Te intorci relaxata ca dintr-o vacanta, dar si cu lectiile invatate!

In perioada 13-16 august are loc prima tabara de vara dedicata femeilor antreprenoare, Smart Girls Camp. Daca ai un vis pe care ti-ar placea sa-l pui in practica dar nu stii de unde s-o apuci, iata locul in care afli retete de succes de la cei care au reusit.

Ce se intampla la Smart Girls Camp? Vei petrece 4 zile intr-un cadru de poveste si, inspirata de 10 mentori, vei gasi solutii, idei, forta pentru a-ti redefini afacerile si visele. In cadrul campului, vei participa atat la workshop-uri informationale construite in jurul expertizei profesorilor, cat si la ateliere de scriitura creativa, atelier Belle-Epoque de serbeturi, peltele, jeleuri si dulceturi (dupa retetele Adinei Ghica Deleni, prima proprietara a Conacului Polizu) sau atelier de mindfulness.

Camelia Sucu, Irina Pacurariu, Monica Jitariuc, Victor Kapra, Titu Lacatusu, Dan Lungu, Vlad Dogarescu, invitati cu povesti spectaculoase si proiecte despre care vorbeste o lume, iti vor impartasi si tie din experienta lor.

Tabara va avea loc la Conac Polizu, din judetul Iasi, un conac cu o istorie de 150 de ani si cu mii de povesti despre umanitate splendida, succes si momente remarcabile. Gasesti mai multe detalii pe nakedpr.ro!

Citeste si: „Retele de socializare: cum iti construiesti un brand online”!

Foto: Guliver