casnicia cu un barbat infidel

Casnicia cu un barbat infidel te va lasa nefericita, chiar daca la inceput a existat iubire. Pentru a evita suferintele emotionale provocate de un sot care te insala, iata ce trebuie sa stii.

Pe langa suferinta si umilinta pe care o femeie inselata le simte cand ii este ranit orgoliul si cand pierde iubirea si atentia sotului, ea se gandeste si la ce vor spune cei apropiati: prietenii si familia. Poate ca de multe ori o femeie intr-un mariaj in care barbatul este infidel isi va suprima emotiile. Si cu siguranta ii va acorda sotului infidel inca o sansa.

Insa casnicia cu un barbat infidel te va aduce in punctul in care, la un moment dat, vei renunta. Din pacate, pana atunci te vei auto-sabota si vei indura suferinta, umilinta, frustrarea si durerea. In plus, vei fi pierdut ocazii de a cunoaste alti barbati si timpul va fi trecut.

Daca sotul tau te-a inselat o data, o va face din nou. Iata ce ai de facut, daca esti intr-un astfel de mariaj toxic!

  1. Nu crede promisiunile lui. Sunt goale!

Sigur ca il iubesti. Si sigur ca iti promite ca nu se va mai intampla. De multe ori, femeile inselate trebuie sa se convinga ca isi cred partenerii. Iti va frange inima sa-l vezi cum se roaga de tine sa-l ierti. Vei fi convinsa ca trebuie sa stai. Dar totul va fi in zadar, el nu se va schimba, oricate sanse ii dai.

  1. Nu e vina ta. E vina lui!

Casnicia cu un barbat infidel te va face sa crezi ca e vina ta. Dar a insela nu este o greseala. Este o alegere. Nu vei avea toate raspunsurile si nu vei intelege de ce un barbat poate fi infidel, insa iata ce trebuie sa stii cand te insala: in viata lui este un gol pe care nimic nu il poate umple.

Pana cand golul acela nu va fi umplut, pana cand nu va constientiza de ce face asta, relatia voastra nu poate fi reconstruita.

  1. Niciodata nu iti va trece!

Te gandesti ca il vei ierta. Ca il vei intelege. Il ierti si totul revine la normal. Da, ierti, insa de uitat nu vei uita nicicand.

  1. Casnicia cu un barbat infidel te va face sa iti pierzi stima de sine

Din exterior, lucrurile sunt perfecte. Si de multe ori, femeile care sunt inselate sunt mai preocupate de cum arata relatia de cuplu in ochii altora. Ele nu isi dau seama ca isi sacrifica valoarea de sine. Ca renunta la respectul de sine. Puterea ti-o vei regasi cand il vei parasi!

  1. Meriti mai mult

O femeie ce a trecut printr-un mariaj marcat de infidelitate iti va spune ca meriti mai mult. Mai bine. Meriti sa fii iubita, sa fii respectata. Sa ti se aprecieze valoarea. Meriti sa nu suferi, sa nu te mai gandesti ca nu esti de-ajuns.

  1. Niciodata nu va fi ca inainte de a te insela

In secunda aceea in care afli ca te-a inselat, totul se schimba in relatia voastra. Sigur, poti lucra la asta. Te poti stradui, insa va lipsi puritatea, increderea, respectul. Casnicia cu un barbat infidel nu va mai fi niciodata la fel ca la inceput.

Citeste si: Comportamentul sexual intr-o relatie poate prevesti infidelitatea.

Foto: Guliver