ce asteptari au barbatii

Uneori jocul dragostei este dificil. Uneori realitatea nu este asa cum ne-am fi asteptat. Si, asa cum si noi, femeile, avem unele idei preconcepute legate de barbatul perfect, descopera si ce asteptari au barbatii de la noi. Descopera 10 exemple paradoxale, 10 asteptari nerealiste de la femei.

Cu siguranta nu este o stire noua ca femeile si barbatii gandesc si simt diferit. Aceste diferente se vad cel mai bine atunci cand suntem in relatii de cuplu. Si, daca atunci cand stai de vorba cu prietenele tale sau cand te auto-analizezi, iti dai seama ce isi doresc femeile de la barbati, astazi iti spunem ce asteptari au barbatii de la tine si de la femei, in general. Editorii Pop Sugar au documentat ce vor barbatii de la femei. Gasesti mai jos ce asteptari au barbatii de la femei si mai ales ce asteptari contradictorii au ei de la noi.

  1. Barbatii au uneori asteptari nerealiste de la femei: ei vor sa arati incredibil e bine, dar sa nu mananci numai salata

Din pacate, uneori, barbatii nu inteleg ca un corp bine proportionat presupune ca noi, femeile, sa nu mancam cat si ce mananca ei.

  1. Ce asteptari au barbatii? Sa fii senzuala, dar si o doamna adevarata, sa fii sotia ideala

Multe femei reusesc sa fie tot ce isi doresc barbatii: atat o partenera sexuala pe cinste, cat si o femeie ce pregateste cina sau face curat, atat o femeie erotica, cat si o femeie „cuminte”, ideala de prezentat parintilor. Insa, adesea, barbatii categorisesc femeile in „femei cu care se simt bine” si „femei pe care le aduci acasa la parinti”. Si asta in acelasi timp in care isi doresc si una si alta.

  1. Ce vor barbatii de la femei? Sa aratam bine, fara machiaj, cu un look natural

Ce asteptari au barbatii? Adesea se asteapta sa avem tenul impecabil si parul perfect de la prima ora a diminetii. Look-ul natural nu este in avantajul oricarei femei!

  1. Barbatii isi doresc sa aiba partenere distante, dar care isi manifesta interesul fata de ei

Adesea barbatii spun ca nu isi doresc partenere de cuplu prea dependente de ei, care sa le trimita mesaje mereu. Si tot adesea, aceiasi barbati se plang ca partenerele de cuplu nu sunt prea atente sau prezente. Acesta este un standard dublu, deloc realist si deloc drept!

  1. Barbatii isi doresc sa fii o „tipa de gasca”, dar sa nu ai prieteni barbati

Este bine ca iubitul tau sa stie de la inceput ca el nu va fi singura figura masculina din viata ta. Astfel, stiti fiecare daca primiti ce va doriti!

  1. Poate ai remarcat ca si iubitul tau isi doreste sa tii la el, dar sa nu fii prea iubitoare

Ce asteptari au barbatii de la iubitele lor? Ei isi doresc ca partenerele de cuplu sa manifeste un interes fata de ei, insa nu prea mult. Prea mult inseamna ca prea se agata de ei, nu?

  1. Ce asteptari au barbatii? Sa fii misterioasa, dar nu prea complicata!

Nimeni nu isi doreste sa fie plictisit. Sa existe rutina sau monotnoie in relatie. Si nimeni nu se asteapta ca nu femeia sa depuna efortul de a mentine totul picant atat cat trebuie. Adesea barbatii isi doresc femei spontane, complexe, care le pastreaza interesul „aprins”. Si tot aceiasi barbati isi doresc partenere nu tocmai complicate si greu de inteles.

  1. Barbatii isi doresc femei independente, dar care totusi le confirma masculinitatea

Femeile independente nu pot fi responsabile pentru a-si face partenerii sa se simta apreciati sau „mai barbati”. O femeie puternica si independenta nu poate fi auto-suficienta si in acelasi timp dependenta de partener. O femeie puternica nu are nevoie de partener si nu il va face sa simta ca ea are nevoie de el. Aici este o contradictie pe care adesea unii barbati nu o inteleg.

  1. Ce vor barbatii de la femei: sa isi ia un angajament in relatie, dar sa nu ii preseze prea mult cu casatoria

Barbatii spun ca isi doresc relatii pe termen lung, insa atunci cand vorbiti despre planurile de viitor, intervine panica, nu-i asa? Sa fim seriosi, dar nu prea seriosi!

  1. Uneori barbatii au asteptari nerealiste de la femei: de exemplu, sa fii gata in cateva secunde, dar sa arati impecabil

Uneori nici nu mai stim ce asteptari au barbatii, intrucat adesea mesajle primite de la ei sunt antitetice, se anuleaza reciproc. Uneori, barbatii isi doresc femeia perfecta, insa gata in cateva minute. Domnilor, daca va doriti o femeie impecabila, atunci aveti rabdare!

Citeste si: Semne ca NU ai asteptari realiste in cuplu si ca iti sabotezi relatia

Foto: Guliver