Ce face o femeie irezistibila. Barbatii vor o persoana care sexy si puternica langa ei

Aspectul fizic placut atrage ca un magnet orice barbat, insa efectul este temporar. Te-ai intrebat vreodata ce le mentine interesul barbatilor de a avea o relatie de lunga durata si ce face o femeie irezistibila in viziunea lor? Am intrebat cativa prieteni si colegi, am cautat pe internet si am ajuns la o concluzie evidenta: faptul ca este independenta. Au scris si cei de la popsugar.com despre acest subiect.

Oamenii sunt ademeniti de un trup bine proportionat si tonifiat, de o fata cu trasaturi armonioase si de o podoaba capilara ingrijita si atragatoare. Acestor conditii li se adauga si altele, pe care cei mai multi barbati le agreaza in mod mai putin sau mai mult constient.
Cel mai important lucru pe care trebuie sa-l indeplineasca, adica ce face o femeie irezistibila, intr-o tara civilizata si cu drepturi egale, este sa fie independenta. Si pe acest subiect se poate vorbi multa vreme. Aici intra intr-o oarecare masura independenta financiara. Un barbat se simte mai puternic si mai motivat sa se implice intr-o relatie cu o femeie care se poate descurca singura in cele mai multe situatii. Adica, dau un exemplu banal, dar care te poate pune pe ganduri: nu asteapta de la partener aprobarea si resursele financiare pentru a face o investigatie care ii poate salva viata.

O femeie nu doar ca e mai bine sa-si poarte de grija de una singura, dar e necesar sa aiba grija si de partener si de alti membri ai familiei. Se spune ca in spatele unui barbat puternic se afla o femeie si mai puternica. Pe asta mizeaza majoritatea barbatilor, chiar daca nu recunosc, ca nu cumva sa-si raneasca orgoliul.

Ce spun cativa tineri despre ce face o femeie irezistibila in fata unui barbat

„Cand imi arata ca nu are nevoie de mine”, spune Jacob, un barbat in varsta de 27 de ani.

“Independenta unei femei este atragatoare pentru ca imi da de inteles ca are propriile ganduri si puncte de interes, altele decat ale mele – asta o face sa fie o persoana interesanta si profunda”, este de parere Sam, de 26 de ani.

“Sa fie independenta inseamna ca trebuie sa aiba multe alte calitati. Spre exemplu sa fie desteapta si increzatoare in fortele proprii”, intervine si Marcus, in varsta de 27 de ani.

“O femeie independenta iti creeaza drumul sau, iar ceilalti il urmeaza”, completeaza Sunny, un barbat de 49 de ani,

La polul opus, multi barbati se simt reticenti cand vine vorba sa se implice intr-o relatie cu o femeie neajutorata. Pur si simplu ii da inapoi declaratiile de genul “nu stiu ce m-as face fara tine!”, “as fi fost un om pierdut daca nu ma ajutai tu”, “nu ma descurc de una singura, va trebui sa ma ajuti”.

Chiar daca o vreme se simte bine sa joace rolul de eroi, nu isi doresc oameni langa ei care nu se descurca singuri. Au nevoie de persoane puternice si descurcarete. Asta face o femeie irezistibila in ochii multora. Independenta este o calitate, un atuu, care le da de inteles barbatilor ca femeia poate fi un coechipier de cursa lunga.

Iata calitatile unei femei puternice. Cum sa le ai si tu!

Foto: Guliver