Ce isi doresc femeile intr-o casnicie, desi le e teama sa spuna

Despre ce isi doresc femeile intr-o casnicie se vorbeste destul de mult, dar, de mult ori, realitatea este alta. O relatie perfecta se construieste in timp, este nevoie de rabdare, compromisuri, iubire, comunicare si sacrificii, scrie huffingtonpost.com. 

Ce isi doresc femeile intr-o casnicie? Foarte multe dintre ele isi doresc un barbat care sa le ofere atentie si afectiune, au nevoie de cineva care sa le fie alaturi la bine si la rau si vor sa fie sigure ca au facut alegerea corecta.

Ce isi doresc femeile intr-o casnicie, desi le e teama sa spuna

1. Vor sa ocupe un loc important in viata sotului

Femeile isi doresc atentie si afectiune si vor sa ocupe un loc important in viata sotului. Nu au pretentii exagerate, este vorba de acele lucruri minore care fac diferenta. Isi doresc un barbat care sa tina minte ziua lor de nastere sau aniversarile. Mai mult decat atat, isi doresc sa fie apreciate pentru gesturile mici pe care le fac in fiecare zi si vor sa simta ca au facut alegerea corecta.

2. Au nevoie de un sot care sa nu insele

Infidelitatea este o problema tot mai des intalnita in ziua de azi, asa ca femeile isi doresc un sot care sa nu insele. Considera ca nu este cazul sa verifice constant ce face sotul sau sa se intrebe de ce lucreaza peste program, dar comunicarea este importanta in astfel de situatii. Femeile isi doresc sa aiba o casnicie bazata pe incredere si respect.

3. Considera ca obligatiile care tin de casa trebuie impartite

Foarte multe femei au o cariera de succes si o viata sociala destul de activa chiar si dupa casatorie, asa ca ele considera ca obligatiile care tin de casa trebuie impartite. Nu au reactii exagerate si nici nu au pretentii care nu isi au rostul. Pur si simplu, au nevoie de cineva care sa le ajute cu treburile casnice si, daca este cazul, cu copiii.

4. Dovezile de recunostinta sunt importante pentru ele

Femeile fac foarte multe sacrificii intr-o casnicie, iar dovezile de recunostinta sunt importante pentru ele. Isi doresc pe cineva care sa le aprecieze gesturile minore si care sa le multumeasca pentru fiecare lucru pe care il fac in casa sau pentru familie. Nu au nevoie sa fie puse pe un piedestal, ci au nevoie doar de putina apreciere.

5. Nu au nevoie sa le fie rezolvate toate problemele. Vor sa fie ascultate

Ce isi doresc femeile intr-o casnicie? Ele nu aleg sa se casatoreasca doar din simplul motiv ca isi doresc ca altcineva sa le rezolve problemele. Vor sa fie ascultate, au nevoie de atentie si afectiune. Ele apreciaza intentiile bune si au mai multa incredere in fortele proprii atunci cand au siguranta ca nu sunt singure.

6. Prietenia dintre un barbat si o femeie este esentiala intr-o casnicie

Asa cum am mai spus, femeile au o cariera de succes si o viata sociala activa chiar si dupa casatorie, asa ca ele considera ca prietenia dintre un barbat si o femeie este importanta ca relatia sa functioneze. Ele isi doresc un partener care sa le inteleaga atunci cand se intorc acasa dupa o zi incarcata si considera ca simpla prezenta a unei persoane dragi poate fi suficienta.

7. Vor sa se simta in largul lor, nu sa fie criticate la orice pas

Nimeni nu este perfect, iar femeile sunt constiente de acest lucru. Asadar, vor sa se simta in largul lor intr-o casnicie, nu sa fie criticate la fiecare pas. Considera ca rolul unui sot este acela de a-si sutine sotia si de a o incuraja atunci cand vrea sa ia decizii importante in viata.

Daca ti-a placut articolul cu ce isi doresc femeile intr-o casnicie, desi le e teama sa recunoasca, iata si un articol cu cele mai proaste sfaturi pentru o casnicie fericita. Barbatii nu vor sa auda de ele!

Foto: Guliver