Ce nu vor sa auda femeile independente de la barbati

Sunt multe femei care nu vor sa fie intr-o relatie doar din simplul motiv ca nu isi doresc sa dea altcuiva socoteala. Daca te intrebi ce nu vor sa auda femeile independente de la barbati, afla ca ele nu vor sa fie criticate, analizate sau chestionate la fiecare pas, scrie elitedaily.com. 

Pe lista cu ce nu vor sa auda femeile independente de la barbati se afla si remarcile legate de tinutele pe care le poarta sau vacantele pe care le aleg. Cu alte cuvinte, femeile independente isi doresc libertate si nu vor sa fie criticate, mai ales daca au muncit din greu pentru a ajunge pe o anumita scara sociala si si-au castigat independenta dupa ani intregi de eforturi!

Ce nu vor sa auda femeile independente de la barbati

1. Nu vor sa li se spuna ce sa faca

Femeile independente nu vor sa li se dea directive, ele au nevoie de libertate si nu vor accepta sa dea socoteala la fiecare pas. Mai mult decat atat, daca aleg sa isi petreaca timpul cu prietenii, colegii de serviciu sau cei din familie, ele isi doresc ca acest lucru sa fie alegerea lor. Ele nu se grabesc sa intre intr-o relatie din simplul motiv ca nu isi doresc sa depinda de altcineva.

2. Nu le place cand le este criticat stilul vestimentar

Femeile independente au un stil vestimentar indraznet si nu le place cand sunt criticate. Ele nu vor sa auda ca tinutele lor sunt prea extravagante sau ca rujul pe care l-au ales este prea puternic. Mai mult decat atat, ele reusesc sa citeasca printre randuri, asa ca sunt suficiente cateva sugestii sau remarci ca sa-si dea seama ca alegerile lor vestimentare au nascut controverse!

3. Se simt ofensate cand cineva le tine evidenta cheltuielilor pe care le fac

Femeile independente se descurca in orice situatie, chiar si atunci cand sunt la cumparaturi. Ele nu au nevoie de cineva care sa le tina evidenta cheltuielilor pe care le fac sau sa li se spuna ca tinutele sau accesoriile pe care le cumpara sunt prea scumpe. Daca vor sa isi cumpere ceva, ele o vor face pur si simplu.

4. Nu vor sa fie intrebate de cariera lor

Femeile independente aleg sa lucreze in medii mai putin rigide, unde nu trebuie sa ajunga la program fix sau unde nu trebuie sa dea socoteala superiorilor. Lor nu le place sa fie criticate sau analizate, asa ca nu au nevoie de persoane care le intreaba constant ce au de gand sa faca in viitor sau de ce au ales o anumita cariera. Ele vor sa faca ceea ce le place.

5. Nu le place sa fie supuse interogatoriilor

Femeile independente nu vor sa li se ceara socoteala la fiecare pas, nu au nevoie de cineva care sa le intrebe constant ce fac, cu cine isi petrec timpul sau de ce au ales sa mearga intr-un loc. Mai mult decat atat, nu au nevoie de cineva care sa le interzica sa isi petreaca timpul cu anumite persoane din anturaj sau care sa le analizeze constant viata. Pur si simplu, lor nu le place cand cineva intra cu forta in viata lor si incearca sa le impuna reguli noi.

6. Au nevoie de multa libertate

Ce nu vor sa auda femeile independente de la barbati? Ele au nevoie de multa libertate, asa ca nu vor sa auda ce trebuie sa faca, cand trebuie sa faca si de ce trebuie sa faca ceva. Ele nu se simt datoare nimanui, asa ca nu sunt nevoite sa ofere mereu explicatii sau sa ceara sfaturi pentru fiecare alegere pe care o fac. Femeile independente sunt obisnuite sa se descurce singure in foarte multe situatii si vor ca barbatii sa inteleaga acest lucru.

Daca ti-a placut articolul cu ce nu vor sa auda femeile independente de la barbati, iata si un articol cu portretul femeii care ii intimideaza pe barbati!

Foto: Guliver