O femeie independenta nu are nevoie de un barbat ca sa fie fericita

Adesea, o femeie independenta este perceputa ca o feminista care uraste suflarea barbateasca si, in general, are o atitudine intimidanta si rece. E foarte simplu sa crezi ca stii sa citesti oamenii si ca stii cum sa vorbesti cu ei. In cazul de fata, iata ce nu vrea sa auda o femeie independenta, potrivit popsugar.com.

Lucrurile pe care nu vrea sa le auda o femeie independenta sunt invers proportionale cu felul ei de a fi, pentru ca vorbim despre o persoana ambitioasa, curajoasa, desteapta. Aceasta se simte bine in pielea ei, se poate intretine singura si nu numai, si este o persoana care, de regula, straluceste intr-un mediu de afaceri. Pe scurt, este o persoana pe care e ideal s-o ai in cercul de prieteni, cu conditia sa nu-i spui urmatoarele afirmatii:

“Iesi de una singura?”

Sa spui cuiva ca te duci la un film sau ca iei cina in oras neinsotita e ca si cum ai juca badminton de una singura. Asa percep cei mai multi oameni o femeie independenta. Iar ea uraste acest lucru, pentru ca unii ii raspund cu o fata compatimitoare, altii incearca sa-i gaseasca un partener. In realitate, ea vrea doar sa se bucure de putin timp liber de calitate. Astfel isi limpezeste gandurile si se relaxeaza.

“Ma completeaza”

La auzul acestei afirmatii, o femeie independenta gandeste asa: “scuze, erai doar jumatate inainte sa-l cunosti pe el?”. E adevarat ca aceasta propozitie are o conotatie romantica, dar daca te gandesti mai bine este trista.

“De ce esti inca singura?”

Raspunsul ei ar putea fi mai mult decat simplu: “Pentru ca vreau sa fiu singura”. Cu siguranta ca ar putea intra oricand intr-o relatie, dar nu vrea sa piarda timp pretios cu legaturi nesemnificative, doar ca sa fie vazuta in compania unui barbat.

“Trebuie sa plateasca, pentru ca este barbat”

Cine nu adora sa fie rasfatata din cand in cand? Asa si in cazul acestei femei. Insa cand achitarea notei de plata la restaurant, de exemplu, devine o obligatie pentru el, lucrurile devin problematice. Pana la urma, cele mai multe dintre noi lucram si achitam facturi ca si barbatii, nu? Si atunci de ce sa achite ei tot? Nu exista nicio scuza in acest caz.

“Pierderea ta”

Nu, nici vorba! Nu-i spui unei astfel de femei ca pierde daca nu face ceva sau nu merge undeva. Nu este vorba despre o supraevaluare a increderii in sine, ci despre o cunoastere a propriilor valori. Aceasta femeie stie cand este o pierdere pentru ea si cand nu.

“N-ar trebui sa…” sau “Nu poti sa…”

“Stai putin, cum? Cine esti tu sa-mi spui ce si ce nu trebuie sa fac?”, ar intreba o femeie independenta. Cu exceptia cazului cand cere opinia cuiva, o astfel de femeie nu are nevoie de permisiunea nimanui pentru nimic. De regula, stie ce, cum si cand poate face anumite lucruri.

“Pot sa vin insotita de iubitul/sotul meu?”

Aceasta intrebare o irita la maximum. Sunt intalniri si intalniri. La unele, cum ar fi o iesire in oras ca fetele, nu ar fi confortabil sa apara si un sot, daca in rest sunt numai femei. Mai mult pentru el nu ar confortabil. In plus, e ciudat sa nu poti sta departe de el cateva ore.

O femeie independenta nu suporta sa fie complimentata excesiv

Sigur ca ii place sa fie respectata si admirata, dar ideea de a fi ridicata pe un piedestal nu ii surade.

“Lasa-ma sa te ajut!”

Daca nu se simte rau si e intreaga, cel mai probabil iti va refuza categoric ajutorul. Nu are nicio problema in a se lasa ajutata, dar de cele mai multe ori ii place sa rezolve singura problemele. O sa zici ca este orgolioasa, dar nu este asa.

“Am nevoie de el”

O femeie independenta nu are nevoie de un partener, ci vrea un partener in viata ei.

Stii care sunt calitatile unei femei puternice? Cum sa le ai si tu.

Foto: Guliver