Cum procedezi cand ti-e dor de fostul iubit

V-ati despartit si pentru tine situatia este inca dureroasa. Toata lumea iti spune ca e timpul sa mergi mai departe sau ca mai are balta peste. Dar e foarte greu, mai ales ca nu exista o tehnica anume. Elitedaily.com iti spune ce sa faci daca ti-e dor de fostul tau iubit. 

Poate incepi sa te simti vinovata ca nu reusesti sa treci peste si pace! Dar lucrurile nu stau chiar asa, nu exista o experienta umana identica pentru toata lumea, oricat ar incerca cei din viata ta sa iti spuna asta. Poate ti se spune ca nu ti-e dor de fostul tau, ci doar de ideea de el. Insa cateodata aceasta regula nu este adevarata.

Cum sa reactionezi daca ti-e dor de fostul iubit

Incearca sa iti dai seama care este de fapt problema. Te simti singura? Ai nevoie de companie? Sau pur si simplu fostul tau iubit aducea ceva special in viata ta, pe care simti ca nu-l mai poti recupera? Daca aveati acelasi simt al umorului, aceleasi pasiuni si va placea sa vorbiti cu orele, atunci probabil ca acea relatie nu a fost doar un mod de a scapa de singuratate, chiar daca nu a functionat.

Insa frustrarea ca inca ti-e dor de fostul tau iubit iti poate face mai mult rau decat bine si poate opri procesul de vindecare. Asa cum nu este bine sa iti reprimi emotiile, pentru ca tot te vor bantui, asa nici cu dragostea nu poti sa te lupti sau sa o omori. Poate parea ciudat, dar singura solutie este sa accepti ca inca il mai iubesti si sa te bucuri ca ai trait o asemenea dragoste. Sa accepti ca probabil nici nu vei mai trai o iubire asemanatoare.

Dar de ce sa compari? Atunci cand va veni timpul sa iubesti din nou, povestea va fi complet diferita, dar extraordinara. Poate ca momentan nu mai exista o sansa de impacare, poate este cu altcineva, dar ai toate sansele sa mai iubesti din nou, in alt fel. Important este sa nu renunti la ideea de iubire doar pentru ca inca mai esti indragostita de altcineva. Si sa fii deschisa la experiente noi.

Daca ti-a fost folositor acest articol, da like paginii noastre de Facebook, pentru a gasi si altele asemanatoare! 

Foto: iStock.

Relatia ta este in criza? Actualul ar putea deveni fostul? Daca te gandesti la despartire, mai da-i o sansa!