Ce spune forma nasului despre tine

In general, se spune ca ochii sunt oglinda sufletului, insa potrivit trendingpost.net, si nasul poate spune multe lucruri despre personalitatea unei persoane. Esti curioasa ce spune forma nasului despre tine? Uite-te in oglinda, identifica ce tip de nas ai si poti descoperi lucruri surprinzatoare despre tine!

Daca vrei sa afli ce spune forma nasului despre tine, acest articol te va invata sa analizezi anumite trasaturi si sa descoperi care sunt trasaturile tale de personalitate. Totul este foarte simplu, ai nevoie doar de o oglinda!

Ce spune forma nasului despre tine

1. Nasul drept

Nasul drept este foarte atragator. Cunoscut si ca nasul grecesc, acesta are nari inguste si o alura nobila. Persoanele care au acest tip de nas sunt considerate drept o sursa de inspiratie pentru alti oameni. Au inclinatii artistice, sunt eficiente la munca si exceleaza aproape in orice domeniu. Totodata, se inteleg foarte bine cu colegii de munca si nu intampina dificultati la job. Se descurca foarte bine in situatii de urgenta, rezista foarte bine la stres si au mereu o gandire logica. Isi ascund foarte bine emotiile si nu se lasa intimidate de alte persoane.

2. Nasul mare

Persoanele cu nas mare au varful si narile putin mai mari, iar acest lucru inseamna ca sunt puternice, au calitati de lider si dau dovada de determinare. Au o personalitate puternica, insa reusesc sa analizeze obiectiv aproape orice situatie. Dau dovada de foarte multa bunatate si de foarte multe ori se ofera sa ajute alte persoane. Dezbat cu usurinta orice subiect, sunt sarmante si gasesc mereu o solutie la orice problema cu care se confrunta. La munca sunt foarte organizate si reusesc sa inspire foarte multe persoane.

3. Nasul roman

Nasul roman este drept, insa are o mica proeminenta la radacina. Persoanele care au acest tip de nas sunt foarte ambitioase si pot fi considerate lideri innascuti. Uneori, au tendinta sa devina agresive, iar acest lucru se intampla din cauza modului lor de gandire. Sunt foarte inteligente, au reactii rapide la tot ce se intampla in jurul lor si se adapteaza foarte repede la orice mediu. Vorbesc deschis despre orice le trece prin minte si nu se tem ca vor fi percepute gresit. Totusi, sunt atente fata de persoanele din jurul lor si dau dovada de foarte multa bunatate. Sunt perechea ideala pentru oricine isi doreste o relatie serioasa.

4. Nasul scurt

Persoanele care au nasul scurt sunt foarte loiale, calme si dau dovada de foarte multa bunatate. Sunt foarte optimiste si reusesc mereu sa gaseasca o solutie la orice problema cu care se confrunta. Sunt foarte apreciate la munca, isi fac cu usurinta prieteni noi si, de obicei, sunt foarte populare si in cercul de prieteni. Sunt deschise la noi provocari si nu se tem de nimic. In cuplu, sunt foarte deschise si sunt dornice sa incerce lucruri noi atunci cand vine vorba de sex.

5. Nasul coroiat

Se aseamana cu nasul mare, insa este putin exagerat. De obicei, persoanele care au acest tip de nas vor sa isi faca propriul destin, nu cred in reguli si nici nu le place sa primeasca comenzi. Au un fel aparte de a face unele lucruri si reusesc de fiecare data sa iasa in evidenta. Avand o fire mai rebela, ele nu reactioneaza bine atunci cand primesc sfaturi de la alte persoane si nici nu isi doresc sa urmeze exemplul altora. Sunt foarte fericite daca lucreaza cu persoane care au obiective bine definite. Nu le pasa ce cred alte persoane despre ele si considera ca se descurca foarte bine in orice situatie.

6. Nasul mic

Persoanele care au nasul mic, ingust si cu varful rotund exceleaza in activitati de grup, sunt buni ascultatori si sunt foarte deschise la tot ceea ce este nou. Nu ezita sa ia unele decizii, au o imaginatie foarte bogata si sunt foarte spontane. Uneori, aceste persoane nu sunt foarte rabdatoare, insa foarte rare sun cazurile in care fac alegeri gresite.

7. Nasul lung

Persoanele care au acest tip de nas au calitati de lider, se descurca foarte bine in afaceri si fac cu usurinta bani, inca de la o varsta frageda. Avand spirit intreprinzator, ele stiu cand este momentul potrivit sa faca anumite investitii. Sunt foarte ambitioase, nu obisnuiesc sa ofere prea multe informatii despre ele si nici nu le place sa fie in centrul atentiei. Sunt foarte carismatice si reusesc mereu sa obtina ce isi doresc.

Daca ti-a placut articolul despre ce spune forma nasului despre tine, iata si un articol cu 5 semne ca ai o personalitate puternica!

Daca ti-a placut acest articol, da like pe pagina noastra de Facebook sau aboneaza-te la newsletter si o sa gasesti acolo si mai multe astfel de informatii!

Foto: Guliver