Ce vor femeile de la barbati. Gesturile simple le fac fericite

Deseori, barbatii au tendinta sa creada ca femeile sunt greu de multumit, insa gesturile simple sunt cele care conteaza cu adevarat. Ce vor femeile de la barbati? Vor sa primeasca atentie, afectiune si dragoste, au nevoie de cineva in care sa aiba incredere si alaturi de care sa se simta in siguranta, scrie buyextenze.com. 

Pe lista cu ce vor femeile de la barbati se afla si respectul sau aprecierea, asa ca acestia ar trebui sa faca mai multe gesturi frumoase, sa fie politicosi, amabili si prietenosi. Femeilor nu le plac barbatii care au tendinta sa fie insistenti sau care le apreciaza doar pentru sexualitatea lor.

Ce vor femeile de la barbati

1. Aprecierea este cheia unei relatii fericite

Indiferent cat de puternice sunt femeile, ele au nevoie sa fie apreciate si respectate. Isi doresc pe cineva alaturi de care sa se simta in siguranta, care sa le ofere atentie si care sa faca foarte multe gesturi simple, dar frumoase. Femeile nu sunt greu de multumit, iar barbatii ar putea sa tina cont de cateva reguli care-i va ajuta sa aiba relatia perfecta.

2. Dovezile de iubire sunt importante

Femeile nu se multumesc cu un simplu “te iubesc”, ele au nevoie de dovezi de iubire, iar barbatii ar trebui sa tina cont de acest lucru. Poate ca sunt momente in care sentimentele femeilor sunt confuze, insa ele au nevoie de cineva care sa le fie alaturi la bine si la rau. Pentru ele, iubirea este simpla, iar gesturile simple, de zi cu zi, sunt suficiente pentru ele.

3. Barbatii trebuie sa empatizeze cu partenera de cuplu

Potrivit unui studiu realizat de Asociatia Americana de Psihologie, femeile care sunt implicate intr-o relatie in care pot sa isi exprime deschis gandurile si sentimentele sunt mult mai fericite. Ele au nevoie de un barbat care sa empatizeze cu starile prin care trec si care sa le sustina la fiecare pas. Vor sa fie ascultate si sa primeasca atentie.

4. Femeilor nu le place sa fie neglijate

Barbatii ar trebui sa inteleaga faptul ca femeilor nu le place sa fie ignorate. Ele au nevoie constant de atentie, dragoste si afectiune si vor sa fie cu adevarat apreciate. Nu au nevoie de un barbat care sa se comporte ca si cum este indreptatit sa le aiba in viata lui.

5. Partenerul de cuplu trebuie sa le fie alaturi la bine si la greu

Potrivit specialistilor in relatii, cuplurile care au interese si obiective comune rezista mai mult. Femeile considera ca partenerul lor trebuie sa le fie alaturi la bine si la rau, vor sa primeasca sfaturi, sa fie incurajate atunci cand le este greu sa ia decizii importante si sa desfasoare cat mai multe activitati in cuplu. Nu au nevoie de un barbat care sa le faca sa regrete ca sunt implicate intr-o relatie serioasa.

6. Barbatii trebuie sa dea dovada de mai multa responsabilitate

O relatie serioasa se bazeaza pe incredere, responsabilitate si maturitate; femeile au nevoie de un barbat care sa isi asume consecintele faptelor sale si care sa vorbeasca deschis despre orice problema. Femeile nu au astepatari exagerate, isi doresc doar sa aiba o relatie care sa le ajute sa evolueze.

7. Loialitatea este importanta intr-o relatie serioasa

Respectul si increderea sunt importante intr-o relatie serioasa, iar infidelitatea in cuplu a devenit o problema tot mai mare in ultima perioada. Atat femeile, cat si barbatii au tendinta sa calce stramb in momentul in care nu au o viata implinita din punct de vedere sentimental, asa ca loialitatea este o dovada de dragoste, dar si de respect.

8. Timpul petrecut in doi este esential

Femeile vor sa isi faca planuri de vacanta cu partenerul de cuplu, sa iasa impreuna in oras sau sa isi faca planuri de sarbatori, asa ca barbatii trebuie sa inteleaga cat este de important timpul pe care il petrec alaturi de partenera lor. Toate aceste lucruri nu inseamna ca ei trebuie sa uite complet de obligatiile pe care le au fata de alte persoane, ci este suficient sa acorde mai multa atentie relatiei.

9. Gesturile marunte conteaza cel mai mult

Femeile nu sunt foarte complicate, au nevoie sa primeasca atentie si isi doresc sa fie surprinse cu un buchet de flori sau cu un cadou chiar si atunci cand nu este o zi speciala. Micile surprize sunt cele care le incanta cu adevarat si le fac sa se simta iubite si apreciate.

10. Cavalerismul nu se demodeaza niciodata

Femeile vor sa fie tratate ca de la egal la egal, insa considera ca barbatii ar trebui sa fie adevarati cavaleri. Nu au nevoie de gesturi eroice sau iesite din comun. Pur si simplu, este suficient ca barbatii sa fie mai atenti cu ele, sa le deschida usa cand intra in restaurant sau sa le conduca acasa la finalul serii.

11. Complimentele sunt mereu bine venite

Ce vor femeile de la barbati? Femeilor le place sa li se spuna cat sunt de frumoase sau sa fie apreciate pentru schimbarile de look pe care le fac. Nu vor sa fie apreciate doar pentru sexualitatea lor sau sa fie criticate pentru kilogramele pe care le acumuleaza.

12. Sexul de calitate este important in orice relatie

Femeile isi doresc un partener care sa le satisfaca. Poate ca unele dintre ele nu sunt deschise la experiente sexuale noi, insa totul tine de comunicare. Ele au nevoie de un barbat care sa le incurajeze si care sa le faca sa se simta in siguranta.

Daca ti-a placut articolul cu ce vor femeile de la barbati, iata si ce isi doresc femeile intr-o casnicie, desi le e teama sa spuna!

Foto: Guliver