ce vor femeile de la barbati

Ce vor femeile de la barbati? Barbatul trebuie sa fie “barbat adevarat” nu-i asa? Si totusi cum stii daca el are stofa de sot sau doar de iubit temporar? Am aflat ce este masculinitatea de pe Love Panky.

Nici femeile, si nici barbatii nu stiu ce inseamna “barbat adevarat” E clar ca femeile vor un barbat adevarat in viata lor, iar barbatii vor sa fie acel barbat. Nici masculinitatea, nici feminitatea nu au gasit o defintie clara. Si asta pentru ca totul depinde de unde privesti lucrurile. Si mai ales cine e persoana care priveste lucrurile.

Femeile sunt de exemplu ca vor un barbat de treaba. Insa nu un tantalau fara personalitate. Si totusi, ce calitati trebuie sa aiba EL? Ce vor femeile de la barbati?

  • Ce vor femeile de la barbati? Sa fie constienti de propria persoana

Cu siguranta cea mai importanta trasatura a unui barbat in adevaratul sens al cuvantului. Da, sigur, toti avem defecte, dar daca este constient de comportamentul sau, atunci asa e o parte importanta din masculinitate.

  • Barbatul adevarat este proactiv

Ce vor femeile de la barbati? Barbatul adevarat nu e cel care sta pe canapea asteptand berea si chipsurile de la Iubi. El este activ si face tot ce isi doreste.

  • Ce vor femeile de la barbati? Sa stie ca o relatie este un parteneriat

Multi barbati considera ca pentru a fi barbat trebuie sa fii dominant si sa fii in control. Insa barbatul adevarat stie ca e gresit. O relatie de cuplu e un parteneriat. Amandoi au calitati si degecte insa se sustin reciproc si construiesc lucruri impreuna. Casa buna e un efort de echipa.

  • Barbatul adevarat nu este agresiv

O, da! L-ai cunoscut si tu pe tipul ala care-si facea dreptatea cu pumnii. Si stii bine ca nu el este ce vor femeile de la barbati! Asertivitatea si agresivitatea sunt lucruri diferite. Si un barbat adevarat stie sa iasa dintr-un conflict – verabl sau nu – fara agresivitate.

Barbatul real, autentic, matur este acela care stie sa-si foloseasca pumnii la o adica, dar care e inteligent sa caute strategii si alternative pentru a nu o face.

  • Ce vor femeile de la barbati? Sa se pretuiasca!

E perfect barbatesc sa vrea sa aiba grija de el. Sa se iubeasca. Sa manance sanatos, sa faca sport, sa faca lucruri ce ii aduc placere. Si femeile stiu asta!

  • Barbatul adevarat este independent

Ce vor femeile de la barbati este ca partenerii lor sa fie independenti. Siguri pe sine. Auto-suficienti. Cel care inca primeste mancare de la mami nu se cheama barbat.

  • Ce vor femeile de la barbati? Barbatul matur este acolo cand spune ca va fi

Ce e masculinitatea? Barbatul adevarat este acela pe care te poti baza oricand, in orice circumstanta. Daca iti spune ca te suna si nu o face, nu este barbat adevarat. Barbatii imaturi fac promisiuni de care nu se tin.

  • Barbatul pe care sa te bazezi stie ce isi doreste

Barbatul adevarat stie ce vrea. Si obtine ce vrea. Nu mai pierde timpul. Actioneaza. Acela care inca isi gaseste drumul este doar un baiat ce se cauta pe sine. Acela care isi atinge scopurile este barbatul real, autentic.

  • Barbatul adevarat are incredere in sine

Iata ce vor femeile de la barbati: incredere in propria persoana. Cu defecte cu tot. Crezi ca a fi masculin e sa ai barba si masina? Sa fii masculin e sa ai valori si sa traiesti dupa ele. Cel putin pe acela il cauta orice femeie.

  • Ce vor femeile de la barbati: sa stie ca a fi barbat nu inseamna a fi ticalos

Multi barbati cred ca femeile prefera baietii rai. Si de aceea sunt confuzi. Nu, nu trebuie sa fie un ticalos ca sa-l iubesti si orice barbat adevarat stie asta.

Citeste si: Barbatii inteligenti sunt mai sexy? 10 motive pentru care esti sapiosexuala!

Foto: Gulliver