cea mai buna prietena

Cum stii ca ti-ai gasit cea mai buna prietena? Cum stii ca ai prieteni pe care te poti baza si care iti sunt alaturi? Descopera cele 10 semne care arata ca poti avea incredere in persoanele care iti sunt aproape.

Credem ca daca avem multi prieteni, acestia ne vor ramane aproape cand vom avea nevoie de sprijinul lor. Dar nu e mereu asa! Cu siguranta si tu ai trecut prin dezamagirea prietenilor, in timp.

Si daca ti s-a intamplat sa fii parasita de oamenii apropiati la nevoie, stii bine sa-ti pretuiesti cea mai buna prietena. Pana la urma, daca ai prieteni care iti sunt alaturi, poti trece prin orice. Dupa despartiri, boli, concedieri, decese, dupa pierderile inerente ale vietii, daca ai prieteni pe care te poti baza, totul trece mai usor.

Cum stii ca ti-ai gasit cea mai buna prietena? Cum stii ca iti va fi aproape mereu? Descopera ce spun specialistii publicatiei Elite Daily!

1. Oricat stati departe una de alta, nu se schimba nimic intre voi

O zi sau o luna sau un an. Nu conteaza cate tari sunt intre voi doua si nici cat timp a trecut de cand nu v-ati mai vazut. Prietenia voastra supravietuieste si este autentica, reala.

2. Cea mai buna prietena iti este aproape imediat ce ai nevoie sa fii salvata

Esti blocata la o intalnire romantica insuportabila sau ti-ai pierdut slujba? Cea mai buna prietena va fi acolo sa te sustina. Va renunta la tot ce are de facut daca tu suferi si ai nevoie de ea.

3. Cea mai buna prietena nu te va lasa sa suferi singura

Daca treci printr-o clipa grea, ea iti este mereu aproape, doar ca sa nu fi singura. Esti norocoasa sa ai prieteni pe care te poti baza.

4. Daca te apara cand nu esti de fata, ai prieteni pe care te poti baza

Daca ai prieteni buni, ei te vor sustine atunci cand nu esti de fata si alte persoane vorbesc urat despre tine. Chiar daca tu ai gresit!

5. Cea mai buna prietena iti este aproape si la 2 noaptea daca ai nevoie de o imbratisare

Suferi si plangi in miez de noapte? Ai trecut printr-o criza existentiala si ai nevoie de cineva? Daca te poti baza pe cea mai buna prietena sa fie langa tine la orice ora, esti o norocoasa!

6. Ai prieteni buni daca, desi nu iubiti acelasi lucruri, faceti compromisuri

Si atunci cand vreti sa vedeti filme diferite sau sa ascultati alte genuri de muzica, tot stii ca este prietena ta cea mai buna.

7. Tu si cea mai buna prietena aveti gusturi comune

Prietena ta cea mai buna iti va tine partea si va fi de acord cu tine daca cineva iti greseste. Si de cele mai multe ori, daca sustii ca te deranjeaza prezenta cuiva, ea va spune ca este de aceeasi parere.

8. Cea mai buna prietena te va face sa zambesti si atunci cand nu iti vine

Nu ai mai iesit din casa de zile bune, esti trista, treci printr-o depresie? Daca ai prieteni care iti sunt alaturi si te fac sa zambesti cand iti vine sa plangi, atunci stii ca nu esti singura!

9. Ai prieteni pe care te poti baza daca iti spun ce trebuie sa auzi nu ce vrei sa auzi

Te-ai despartit de iubit si iti vine sa ii trimiti un mesaj sau sa il suni? Cea mai buna prietena te va opri din orice gest necumpatat si te va motiva sa te aduni!

10. Te poti baza pe cea mai buna prietena daca are rabdare cu tine

Stii sigur ca ai prieteni care iti sunt alaturi, daca au rabdare si compasiune sa-ti asculte aceleasi drame iar si iar. Daca te mai si sfatuiesc la ceas de nevoie, trebuie sa stii sa le fii si tu alaturi cand vor avea nevoie!

Citeste si: Cum sa fii o prietena mai buna: 10 sfaturi pentru femei.

Foto: Guliver