cele mai destepte femei vedete

Credeai ca daca esti frumoasa si ajungi la Hollywood nu mai ai nevoie de nimic altceva? Ei bine, unele femei celebre cred ca studiile sunt importante. Iata un top 10 cu cele mai destepte femei.

Sa fii doctor in neurologie nu este o cerinta pentru Oscar. Dar nici nu face rau, nu-i asa? Iata 10 care sunt 10 dintre cele mai destepte femei de la Hollywood, care apar pe micul sau pe marele ecran, potrivit Purewow.com.

Cele mai destepte femei celebre

Cele mai destepte femei celebre – Lisa Kudrow

Phoebe din serialul Friends are o diploma in biologie de la Colegiul Vassar din News York. Candva, ea a lucrat alaturi de tatal ei – un renumit specialist care a studiat in mod deosebit durerile de cap – la un studiu despre dominanta emisferelor creierului.

Natalie Portman

Natalie Portman a castigat Oscarul pentru cea mai buna actrita pentru rolul din “Black Swan”. Ea a absolvit Ivy League, vorbeste fluent sase limbi si a publicat de doua ori in jurnale de stiinta, sub numele Natalie Hershlag. Un articol de-al ei despre activitatea lobului frontal inca se afla pe site-ul universitatii Harvard.

Cele mai destepte femei celebre – Allison Williams

Allison Williams, Marnie din serialul „Girls”, a avut un tata sever: i-a dat voie sa joace in filme numai dupa ce si-a luat diploma de absolventa a unei facultati. Asa ca Allison nu a avut ce sa faca si a mers la Yale, unde a studiat engleza si arheologia.

Cindy Crawford

Inainte sa ajunga pe copertile revistei Vogue si expert in moda, Cindy Crawford a fost sefa de promotie. Ea a urmat cursurile universitatii Northwestern. A avut bursa pentru a studia ingineria chimica, dar a renuntat dupa un semestru, pentru a intra in lumea modellingului.

Cele mai destepte femei celebre – Jodie Foster

Cine spune ca copiii de actori sunt, din start, actori? Jodie Foster a fost sefa de promotie la Liceul Francez din Los Angeles, unde a invatat sa vorbeasca fluent franceza. Asta inainte de a ajunge la Yale.

Mira Sorvino

Actrita americanca Mira Sorvino vorbeste fluent mandarina, un dialect al limbii chineze. Ea a urmat cursurile Universitatii Harvard.

Cele mai destepte femei celebre – Kate Beckinsale

Kate Beckinsale a fost Selena in filmul “Underworld: Evolution”. A mai jucat rolul actritei Ava Gardner in filmul “Aviatorul”, alaturi de Leonardo DiCaprio. Ea vorbeste franceza, rusa si germana. Chiar s-a specializat in rusa la Oxford.

Sharon Stone

Mai presus de „Basic Instinct”, Sharon Stone are, potrivit bibliotecii de la Universiatea Pennsylvania, un IQ de 154. Adica e foarte desteapta. Una dintre cele mai destepte femei celebre.

Cele mai destepte femei celebre – Geena Davis

Geena Davis este membru cu drepturi depline in Mensa, organizatia oamenilor cu cel mai mare IQ din lume. Vorbeste fluent suedeza si este olimpica la tir cu arcul.

Maym Bialik

Actrita de seriale Maym Bialik este doctor in neurologie, dupa ce a studiat la UCLA. Dar de ce sa fii doctor cand poti sa joci in filme la TV?

Acum, ca stii care sunt unele dintre cele mai destepte femei din filme, afla si Care sunt actritele care iau mii de like-uri pe Instagram.