Pages: 1 2

Cele mai frumoase 15 citate ale Printesei Diana

Acum 20 de ani, in data de 31 august, britanicii si oamenii de pretutindeni au primit o veste trista inca de la primele ore ale diminetii. Printesa de Wales, cunoscuta si ca “Printesa Inimilor”, a murit intr-un tragic accident de masina, la varsta de numai 36 de ani. Ne lipseste mult Lady Di, asa ca am adunat cateva citate ale Printesei Diana si o pastram in gandurile noastre.

Desi a devenit parte a familiei regale britanice si a fost apreciata pentru stilul ei vestimentar, Lady Di a oferit mult mai mult de atat lumii intregi: s-a implicat in actiuni umanitare in spitale, scoli si organizatii caritabile. Nu am sa uit vreodata imaginea cu ea tinand in brate un copil bolnav de SIDA!

Printesa Diana fost deseori surprinsa de paparazzi alinand suferinta leprosilor, vorbind cu dependentii de droguri si incercand sa le ofere o mana de ajutor batranilor si celor fara locuinte. Era primul membru al familiei regale care vorbea deschis despre aceste probleme ale omenirii, cum ar fi bolile cu transmitere sexuala, si nu se temea de reactia celor din jur.

Nefericita pe plan personal si lipsita de dragostea sotului, singura ei alinare fiind cei doi fii, cea mai indragita figura a Casei Regale Britanice le-a oferit afectiunea ei celor in suferinta si ne-a lasat drept amintire multe vorbe frumoase. Ori de cate ori simti ca nu mai stii pe ce drum sa o iei sau ai impresia ca totul e negru in jur, citeste aceste citate ale Printesei Diana, selectate de brainyquote.com, si incearca sa te bucuri de ceea ce ai. Pentru ca, pana la urma, oricat am incerca sa complicam lucrurile, fericirea sta in lucruri simple!

Cele mai frumoase 15 citate ale Printesei Diana

1. “Sa faci doar ceea ce iti spune inima ta.”
2. “Imbratisarile pot face foarte mult bine – in special pentru copii.”
3. “Fii bun cu oricine fara sa astepti rasplata si fii sigur ca intr

Pages: 1 2