cele mai sexy mesaje erotice

Cele mai sexy mesaje erotice iti pot condimenta viata sexuala. Si sigur o vor face daca citesti tot ce trebuie sa stii despre sexting, de pe Shape.

Cele mai sexy mesaje erotice sunt ca preludiul. Sextingul are efectele flirtului, doar ca online. Iata cum sa trimiti mesaje iubitului care sa-l tina atatat, pana la prima vedere. Studiile confirma ca sextingul are drept efecte:

  • Condimentarea vietii sexuale
  • Sporeste nivelul de intimitate intr-o relatie de cuplu
  • Creste increderea in propria persoana
  • Te ajuta sa te exprimi sexual deschis.

Insa exista si dezavantaje sau mai degraba efecte adverse ale sextingului, de care trebuie sa te feresti. Nu e de incercat devreme in relatie. E de evitat sa trimiti informatii delicate si e de evitat sa le trimiti unei persoane care nu este de incredere.

Cele mai sexy mesaje erotice au efect daca:

  1. V-ati cunoscut fata in fata in prealabil

Sigur aplicatiile online de dating cresc in popularitate. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa apelezi la sexting daca nu l-ai cunoscut pe tip. Fata in fata nu doar pe minitor sau display. Asigura-te ca sunteti compatibili si ca aveti “chimie”.

  1. Le folositi drept preludiu

Cele mai sexy mesaje erotice pot potenta orice partida sexuala pentru ca au darul de a creste anticiparea momentului. Creeaza tensiune sexuala ce asteapta sa fie dezlantuita. Tonul potrivit va poate face chef una-doua. Sfatul sexologului: mergeti pe fraze scurte si preludiu lung fata in fata.

  1. Sunteti “murdari”

Studiile demonstreaza ca barbatii si femeile ce isi trimit mesaje sexuale explicite au o comunicare sanatoasa si o sexualitate neinhibata. Atentie: explicita inseamna “Inca ma gandesc la cat de fierbinte a fost noaptea trecuta!” sau “Nu-mi vine sa cred cat esti de sexy”.

  1. Trimiteti mesaje erotice si nu poze cu tenta sexuala

Okay, iti pare ca un selfie nud e exact ce trebuie. Insa mai bine incerci sa-l cuceresti cu cele mai sexy mesaje erotice, decat sa risti sa nu fie de incredere. Pana la urma, oricat de de treaba e tipul, nu uita ca pozele de acest gen pot ajunge destul de simplu online. Nu te complica!

  1. Nu le salvati si nu le arhivati

Da, poate ca iti place de numai poti cat esti de atragatoare in neglijeul acela negru. Dar nu salva pozele de acest gen. Si nici cele mai sexy mesaje erotice nu merita sa fie salvate sau arhivate pentru re-citire. Nu raman doar suvenir. CI pot ajunge sub ochii sau pe mainile cui nu trebuie. De ce sa risti?

Citeste si: Cum sa-ti imbunatatesti viata sexuala. Trucuri care sporesc placerea!

Foto: Gulliver