cerere in casatorie originala

Cerere in casatorie originala, sub spectaculoasele lumini ale Nordului. S-a intamplat saptamanile trecute si protagonistii nu sunt localnici. Dale Shape a cerut-o in casatorie pe Karlie Russell, nu in Australia, “acasa”, ci sub spectacolul de lumini de la Pol.

Un australian a cerut-o de sotie pe iubita sa avand in spate cel mai spectaculos decor: Aurora Boreala. Cu cateva luni inainte tocmai viitoarea sa sotie il sabotase, aruncand din greseala inelul. Asa ca tanarul in varsta de 34 de ani a ales sa o surprinda pe iubita lui (20 ani) cu o cerere in casatorie originala, la cinci ani dupa ce hotarase ca ea ii va fi sotie! Am aflat intreaga poveste de pe Telegraph.

Prima incercare de cerere in casatorie originala (australianul e “recidivist”) a cuplului a fost anul trecut, in timpul unei calatorii in Islanda. El ascunsese inelul intr-un recipient de crema de maini. Insa, cand au realizat ca bagajele depaseau greutatea maxima admisa, Karlie a aruncat si recipientul de crema de maini ce valora peste 4000 de dolari, pentru ca ascundea inauntru inelul de logodna. Dale a aflat la cateva saptamani cand a incercat cu disperare ca gaseasca inelul.

Cei doi, ce s-au cunoscut prin intermediul jobului (amandoi sunt fotografi peisagisti) au si pozat aceasta cerere in casatorie originala, de la Cercul Polar. A fost alegerea perfecta, cei doi vazand impreuna Aurora Boreala, de 30 de ori!

Dale Sharpe spunea pentru Daily Mail ca ideea pentru aceasta cerere in casatorie originala i-a venit pentru ca vrusese ceva inedit si stia ca nimeni nu facuse asta! “Amandoi suntem indragostiti de Aurora Boreala si am pozat-o mult, asa ca a parut firesc, potrivit”.

Dale a afirmat ca spera sa o ceara de sotie pe Karlie Russell la aniversarea a sapte ani de la prima lor intalnire romantica, dar luminile au fost prea spectaculoase in noaptea aceea pentru a mai amana momentul. “A fost un spectacol incredibil al luminilor, cel mai frumos din tot ce am vazut” spunea Dale. El a setat camerele sa surprinda cererea in casatorie originala. Karlie afirma ca pentru ea a fost o surpriza, ca a luat-o pe neasteptate! Acum, pozele cu cerere in casatorie originala, sub luminile Nordului, au devenit virale in intreaga lume!

Citeste si: E pregatit sa te ceara in casatorie? Iata semnele!

Foto: iStock