Certuri cu iubitul la inceput de relatie

Orice cuplu se cearta din cand in cand, chiar daca este vorba de probleme serioase sau mai putin importante. La inceputul unei relatii, insa, e posibil sa tii multe in tine, pentru ca nu vrei sa strici la vie en rose. Nu face asta. Este important sa ai certuri cu iubitul in primul an de relatie. Iti spunem de ce si care sunt acelea, potrivit Bustle.com. 

Daca lasi lucruri mici care te deranjeaza sa treaca fara sa le mentionezi, atunci risti ca acestea sa creasca im amplitudine si apoi sa va afecteze relatia destul de mult, pentru ca nu ati discutat despre lucrurile minore atunci cand era momentul lor. Dar, daca ai certuri cu iubitul, acestea reprezinta un instrument util pentru a invata sa comunicati cat mai bine unul cu celalalt. Atat timp cat nu degenereaza!

4 certuri cu iubitul in primul an de relatie

1. Nu aveti aceleasi gusturi culinare.

Poate tu preferi un regim sanatos, iar el se hraneste numai cu fast food. Acest lucru poate duce la neintelegeri, dar, daca discutati, puteti gasi un compromis!

2. Intalnirea cu familia

Poate va merge destul de bine, dar unul dintre voi nu este pregatit sa ii cunoasca pe „socri”. Oricum ar fi, e greu sa nu te simti lezata daca el nu vrea sa participe la o masa oficiala cu parintii tai. Mai ai putina rabdare, insa, poate vrea sa se asigure ca relatia voastra e stabila. Si poate a avut experiente neplacute in trecut la capitolul asta.

3. Pereferintele pop culture

Poate nu intelegi cum lui poate sa ii placa Two and a Half Men si in acelasi timp nu suporta sa se uite cu tine la Game of Thrones. Cateodata ne place ceva atat de mult incat am vrea ca partenerul sa simta acelasi nivel de entuziasm. Nu este sfarsitul lumii, totusi. Veti gasi un show al vostru preferat. Important este ca aceste discutii sa nu degenereze prea mult.

4. Frecventa sexului

De multe ori, intr-o relatie, cei doi parteneri au apetit sexual putin diferit. Si dupa prima perioada, infocata, unul dintre voi s-ar putea simti vulnerabil daca vrea sex mai des decat celalalt. Daca tu esti aceea, sa stii ca nu e vorba ca nu te gaseste atragatoare. Pur si simplu aveti corpuri diferite.

Daca ti se pare folositor acest articol, da-ne un like pe pagina noastra de Facebook pentru a gasi si altele asemanatoare!

Foto: iStock

De multe ori se intampla ca certurile sa nu fie benefice. Evita cearta! Cum sa iesi din situatiile tensionate.