Pentru femeia puternica, viata decurge diferit.

Ele pun lumea in miscare, sunt "femeile sef" care, in ciuda tuturor piedicilor,  sunt mereu deasupra, mereu in frunte. Pentru femeia puternica, viata curge cu totul altfel.

Ea stie care este diferenta dintre atitudinea pozitiva si aceea de complezenta. Femeia puternica stie ca este o distanta ca de la cer la pamant intre cineva care este cu adevarat fericit si cineva care doar afiseaza un zambet larg pe  fata, aruncand fraze care nu au nicio legatura cu ceea ce simt ei cu adevarat. Primul este capabil sa gaseasca linistea chiar si in haos, in timp ce celalalt nu face decat sa pozeze in victima!

Munceste din greu, se joaca din greu si se odihneste la greu. Este necesar sa ai parte si de zile de leneveala, dar o viata plina de lene este de neconceput.

Are incredere in ea insasi. Este ceva undeva acolo care nu poate fi inteles,  definit si nici macar inteles de catre cineva din afara ta. Este acel ceva numit  “intuitie”.

Femeia puternica, temperament puternic

Se automotiveaza. Fiind cel mai bun prieten al tau nu inseamna ca esti mereu  “draguta” cu tine. Uneori asta presupune sa fii propriul tau parinte, antrenor  sau confident. Inseamna sa sa-ti stergi singura lacrimile si sa te ridici  singura din genunchi pentru a te avanta din nou in lume sau pentru a lupta  pentru ceea ce crezi.

Uneori mai inseamna sa te poti apara singura chiar si impotriva propriilor  demoni sau vicii. Uneori, “cel mai bun prieten” este sursa de iubire dura, dar neconditionata.

Femeia puternica isi asuma riscuri. Sa stai in propriul turn de fildes, sa ai in fata mereu aceeasi imagine mentala, te-ar putea proteja de neplaceri, dar sa confunzi inertia cu satisfactia nu poate fi decat o greseala uriasa. Ca sa simti ca ai trait cu adevarat trebuie sa iesi din carapacea ta si sa inveti sa infrunti lumea din jur si capcanele ei.

Nu-si duce mai departe copilaria nefericita. Nimeni nu isi poate alege copilaria.  Pentru unii, aceasta inseamna somn si povesti la culcare, pentru altii, cosmaruri. Este o moneda cu avers si revers si in ceea ce-i priveste pe parinti, pe care nu-i poti alege, iar ceea ce fac ei nu are nicio legatura cu tine.

Insa frumusetea vietii este ca traiesti copilaria numai cativa ani si, cum suntem intr-o era a informatiei, putem cauta oamenii si resursele care ne pot scapa de durerea si tot raul pe care le-am trait – daca le-am trait- in copilarie.

Maturitatea, da, pe ea ti-o poti face asa cum vrei.

Ce a fost, a fost

Trebuie sa incerce mereu ceva nou. E constienta ca un oras, oricat ar fi el de mare, se poate transforma intr-o roata de hamster daca iesi destul de des. Asa ca ceva nou nu strica niciodata.

Se concentreaza asupra viitorului. Stii ca trecutul nu il poti schimba, asa ca sa petreci timpul gandindu-te la ce a fost nu face decat sa iti ruineze viitorul.

Isi umplu viata cu iubire. Cand simti ca nu esti iubita, temelia lumii tale este fragila. Stii ca nimic nu va mai merge daca nu vei invata ca, in primul rand, sa te iubesti tu insati. Asa vei ajunge sa te salvezi de la a fi dezamagita sau respinsa.

Au pasaport si il folosesc. Aceste femei stiu ca a calatori nu este un lux, ci o forma de educatie in 4D. Ele isi vor pastra cativa ani din viata pentru a calatori.

Adesea privita cu teama de cei din jur, femeia puternica creeaza in jurul ei adevarate mituri.