comportamentul unui barbat indragostit

Pentru ca partenerii nostri nu se exprima prea deschis si emotiile sunt tabu pentru ei, iti spunem cum sa descifrezi comportamentul unui barbat indragostit. Cum iti dai seama ca te iubeste? Nu trebuie decat sa observi cateva actiuni si cuvinte si vei sti daca partenerul de iubeste sau nu.

Comportamentul unui barbat indragostit il da de gol. Si pentru ca noi, femeile, urmarim cu atentie faptele si actiunile partenerilor nostri, pentru a descifra emotiile lor si, mai ales, pentru ca uneori e dificil si deloc confortabil, chair stresant, sa ne dam seama, iti spunem mai jos tot ce trebuie sa stii.

Barbatii sunt crescuti sa fie lipsiti de frica, sa fie puternici, sa ofere protectie familiei. Adesea sa fie vulnerabili sau deschisi sufleteste este dificil pentru partenerii nostri. Nu imposibil, insa mai greu decat suntem obisnuite noi, femeile sau mai greu decat ne-am dori noi, iubitele lor. Daca vrei sa stii cum iti dai seama ca te iubeste, afla ca editorii Power Of Sensitivity au adunat 11 actiuni si fapte din comportamentul unui barbat indragostit, care il dau de gol. Afla chiar acum daca partenerul te iubeste.

 1. Partenerul de iubeste daca te respecta neconditionat

Intr-o cultura a frumusetii superficiale si a relatiilor pentru care oamenii nu lupta, cand un barbat iubeste o femeie, o iubeste cu totul, nu doar pentru aspectul fizic. O iubeste pentru cine este. O iubeste cu defecte si calitati. Ii respecta deciziile si alegerile in viata.

 1. Descifreaza comportamentul unui barbat indragostit: daca te incurajeaza, te iubeste

Comportamentul unui barbat indragostit iti spune tot ce vrei sa stii! Daca iubitul tau se bucura de realizarile tale, atunci te iubeste. Daca este fanul tau, crede in tine si in ce poti face, daca sustine sus si tare cat esti de minunata, ai un partener iubitor. Daca te saboteaza cand ai succes, atunci aveti o problema.

 1. Cum iti dai seama ca te iubeste? Te protejeaza

Un barbat autentic se asaza intre femeia iubita si potentialul pericol ce o poate rani. El isi protejeaza iubita de orice risc fizic, dar si emotional. Este mereu vigilent si in garda, este acela care nu ezita sa isi asume rolul de protector.

 1. Daca el este acela care isi asuma o situatie dificila, atunci te iubeste

Cand trebuie sa lauti o decizie sau treceti printr-un moment greu, observa comportamentul unui barbat indragostit. Daca actioneaza, daca ia decizia, daca isi asuma responsabilitatea, daca este dispus sa faca un sacrificiu, daca poate renunta la confortul personal, daca isi asuma greselile sale, daca face eforturi ca lucrurile sa revina pe fagasul normal, atunci ai langa tine un barbat care te iubeste si te pretuieste.

 1. Partenerul care te iubeste pune pret pe opinia ta

Un barbat ce isi iubeste partenera pune pret pe ceea ce crede si gandeste ea. Opiniile sale conteaza pentru el si restul lumii poate sa astepte aprobarea lui.

 1. Un barbat indragostit este atent la ce vorbesti

Cand vorbesti se opreste din ce face ca sa te asculte? Ceea ce spui este important pentru el, chair daca vorbesti despre lucruri marunte? Acesta este comportamentul unui barbat indragostit, care iti acorda atentie, pentru ca tu esti cel mai important om din lume.

 1. Partenerul te iubeste daca isi aminteste detalii importante pentru tine

Isi aminteste culoarea ta favorita, cum iti bei cafeaua sau ce carti citesti? Isi aminteste pentru ca esti importanta pentru el. Acestea sunt detalii care te definesc si el isi aminteste totul, pentru ca ii pasa.

 1. Daca face tot ce e posibil sa fii fericita, te adora

Atunci cand ai nevoie de el, te va ajuta cu orice pret? Daca esti importanta pentru el va gasi o modalitate de a face lucrurile sa se intample. Este un act de devotament, nu i se pare greu. Acesta este comportamentul unui barbat indragostit.

 1. Un barbat ce te iubeste autentic nu vrea sa te controleze

Atunci cand partenerul tau este sigur de iubirea voastra, are incredere in tine sa iesi in oras cu prietenele sau sa vorbesti cu alti barbati. Nu devine dependent de tine si nici nu iti pretinde atentia deplina. Intelege cand esti ocupata si cand ai nevoie de timp pentru tine.

 1. Daca ii este dor de tine atunci te iubeste

Daca sunteti departe unul de celalalt, ii este dor de tine si de gandeste la tine. Adesea iti trimite mesaje si te asteapta cu bucurie inapoi acasa. Acesta este comportamentul unui barbat indragostit.

 1. Daca iti simte durerea si empatizeaza cu ea, partenerul de cuplu de iubeste

Atunci cand tu suferi, si el sufera. Iti simte durerea si empatizeaza cu tine. Si asta pentru ca te iubeste. Insa si pentru ca el stie ca are datoria de a te proteja, iar atunci cand tu suferi inseamna ca nu a facut tot ce trebuie sa iti fie bine. Un partener ce isi iubeste sotia sau iubita vrea sa ii aline durerea si sa ii ofere siguranta.

Citeste si: Cum sa ai incredere in partenerul de cuplu si sa nu te mai simti nesigura

Foto: Guliver