Cum sa fii cu adevarat fericita la 20 de ani.

Ca sa fii fericita la 20 de ani trebuie sa ai curaj si sa te implici in experiente cat mai variate. Atentie, insa! Nu ramane intr-o relatie nepotrivita, care te poate tine pe loc!

Recunoaste, nu e usor sa ai 20 de ani! Singur, cei mai tineri vor spune ca e o varsta perfecta, iar cei care trec de 30 te vor invidia pentru tineretea ta. Adevarul e, insa, ca la 20 de ani de-abia incepi sa te confrunti cu viata. De-abia incepi sa afli cum e cu relatiile, cu prietenii si incerci sa-ti dai seama ce cariera vrei sa urmezi. Insa varsta de 20 si ceva de ani nu e de speriat. E important sa stii ca poti sa fii cu adevarat fericita la 20 de ani. Insa, ca sa fii sigura de asta, tine cont de cateva sfaturi de la Elitedaily.com.

5 lucruri pe care sa le faci ca sa fii fericita la 20 de ani

1. Fa-ti prieteni adevarati

Prieteniile se schimba in timp. E putin probabil sa ramai cu aceiasi prieteni din liceu pana la 50 de ani. Si dupa 30 de ani e mai greu sa iti faci prieteni. Asa ca fa-ti prieteni acum, la 20, 20 si ceva de ani! Nu te teme sa ii lasi sa plece pe cei care nu sunt prieteni adevarati! Pastreaza-i pe cei valorosi, care vor fi langa tine de-a lungul timpului.

2. Nu te bloca intr-o relatie nepotrivita

Din pacate, ca oameni, avem tendinta sa ne atasam de ceea ce ne este familiar si ne face sa ne simtim confortabil. Si, de multe ori, facem acest lucru cu oamenii. E posibil sa nu iti mai dai seama ca nu te mai potrivesti cu iubitul din liceu – pentru ca tu te-ai dezvoltat mai mult decat el -, dar sa ramai cu el din obisnuinta. Daca ai deseori impulsuri care iti spun sa il parasesti, fa-o! Inseamna ca locul tau nu mai e in aceasta realatie. Ca sa fii fericita la 20 de ani trebuie sa petreci timp cu oameni care te ajuta sa cresti si sa iti dezvolti personalitatea. E varsta potrivita la care sa explorezi, sa fii singura, sa te cunosti si sa cunosti cat mai multi oameni!

3. Fii o aventuriera!

Ca sa fii fericita la 20 de ani trebuie sa iti doresti sa te cunosti! Asa ca exploreaza cat de multe lucruri poti! Incepi deja sa ai responsabilitati, dar deocamdata nu sunt atat de mari, asa ca poti sa te bucuri de tot felul de experiente fara sa te stresezi. Fa acum lucruri nebunesti, ca sa nu le regreti lipsa mai tarziu!

4. Apreciaza-ti familia

Petrece cat de mult timp poti cu familia, pentru ca ei sunt oamenii care te cunosc cel mai bine si vor fi langa tine orice s-ar intampla!

5. Nu regreta nimic!

La 20 de ani esti tanara si probabil vei face destule greseli. Dar vei trece peste toate si vei merge mai departe. Asuma-ti deciziile fara regrete si fii mandra de ele! Cand vei trece de 30 de ani te vei uita in urma si vei intelege ca tot ce ai facut a fost cu un motiv!

FOTO: Guliver

Citeste si: Lectii pe care le inveti la 20 de ani, dar le intelegi la 30.