cum este zodia Leu

Cum este zodia Leu in viata de zi cu zi? Dar in ceea ce priveste cariera? Care este personalitatea zodiei Leu? Iata cateva posibile raspunsuri!

Cum este zodia Leu si cum se manifesta personalitatea in functie de zodie? Ce trasaturi ale nativelor sunt exagerate sau gresit redate in media? Cum se comporta Leul in dragoste? Sunt Leii atat de vanitosi si de lipsiti de continut pe cat se vehiculeaza sau ascund si alte caracteristice ce se lasa descoperite in intimitate? Descopera mai jos cum este zodia Leu!

 1. Cum este zodia Leu in dragoste? Leii au suflete mari si multa iubire de oferit

Leul este plin de compasiune si este extrem de generos, mai ales cand iubeste. Un leu isi va dori mereu sa ajute o persoana la care tine si va face imposibilul sa ofere fericire.

 1. Furia Leilor este de nestavilit daca incerci sa profiti de ei

Uneori, Leul este atat de amabil, incat nu este apreciat si altii incearca sa profite de pe urma bunatatii sale. Insa, daca va descoperi ca abuzezi de aceasta bunatate, nu va ezita sa lase furia sa vorbeasca pentru el. Cu siguranta va domina si astfel ii va impiedica si pe altii sa profite.

 1. Daca s-a decis ca face ceva, se dedica trup si suflet

Printre cele mai dominante trasaturi ale zodiei Leu amintim determinarea. Daca un Leu decide ca vrea ceva, va face totul sa obtina acel lucru.

 1. Loialitatea este numele sau de alint

Este printre cele mai loiale zodii si daca i-ai castigat increderea, ai un prieten pe viata.

 1. Cum este zodia Leu cu prietenii? Te poti baza pe protectia si pe loialitatea sa, te va face sa te simti protejat

Leul este Alfa si va tinde sa protejeze, mai ales cand vine vorba de familie si apropiati. Este alaturi de cei dragi si in cele mai grele situatii de viata.

 1. Un lider care este obisnuit sa detina controlul

Este exceptional in pozitii de conducere si va obtine mereu victoria. Leadershipul este nativ, natural pentru el.

 1. Leul este mereu sincer si iti va spune adevarul

Leii nu manipuleaza si nu incearca jocuri ale mintii, Leii nu incearca sa domine prin inselaciune. Dimpotriva, sunt directi, poate lipsiti de tact, insa autentici. Vor exprima mereu o opinie fara a o cosmetiza.

 1. Cum este zodia Leu in societate? Este mereu dornic sa se conecteze cu ceilalti

Vorbind despre cum este personalitatea in functie de zodie, trebuie spus ca Leul este un „animal“ social. Isi face multi prieteni si este miezul oricarei petreceri.

 1. Leul este dornic de lumina reflectoarelor, insa are nevoie de timp sa isi adune gandurile si sa se relaxeze

Trebuie sa stii ca, uneori, Leul va cauta solitudinea pentru a-si reincarca bateriile, pentru a ramane doar cu gandurile sale, departe de haosul vietii si al lumii.

 1. In viata personala, Leul are nevoie de atentie si afectiune

Cum este zodia Leu? Este un semn zodiacal ce apreciaza o doza sanatoasa de afectiune si atentie, mai ales de la persoana potrivita.

 1. Poti sa contezi pe Leu intotdeauna sa te ajute

Daca iti cauti un prieten adevarat, care va ramane alaturi de tine orice ar fi, Leul este acela! Te poti baza pe el si daca iti promite ceva, cu siguranta va onora promisiunea.

 1. Cum este zodia Leu in viata? Eternul optimist ce cauta sa vada si partea plina a paharului

Leul nu sta mohorat si nu se lasa invins de greutatile vietii. Este un optimist innascut, care va cauta mereu partea pozitiva a oricarei situatii. Leul se bucura de tot ce este frumos si lasa tot ce este urat sa dispara.

 1. Sarmant si cuceritor

Cum este Leul in dragoste? Eternul cuceritor, el va impresiona oricand. Nu subestima capacitatea Leului de a fi extrem de convingator.

 1. Leul nu investeste timp si energie in ura, negativism si ranchiuna

Leul este iertator si nu va pastra ranchiuna. Emotiile negative, toxice, precum ura sau intoleranta, nu ii sunt cunoscute si prefera sa ierte si sa mearga mai departe.

 1. Desi poate parea plin de incredere pe dinafara, in interior este un sensibil

Cum este zodia Leu? Desi pare mandru si falos, desi pare mereu increzator, trebuie sa stii ca in interior este sensibil. Adesea ascunde durerile cele mai adanci atat de bine incat nimeni nu isi da seama cat sufera.

 1. Leul in dragoste este plin de romantism

Personalitatea zodiei Leu este departe de monotonie si de momentele plictisitoare. Mereu se ditreaza si are un sipirit ludic. Mereu rade si isi face noi prieteni. Este volubil si asta se vede si in relatia de cuplu.

 1. Daca vrei sa stii cum este zodia Leu, afla ca este mereu in cautare de aventura si va incerca orice macar o data

Vorbind despre cum este personalitatea in functie de zodie, trebuie spus despre Leu ca va incerca orice macar o data. Uraste rutina si plictiseala si va incearca sa isi faca fiecare zi diferita.

 1. Barbatul Leu si femeia Leu au o alura aparte si o atitudine de lider cuceritor

Una dintre cele mai puternice trasaturi ale zodiei Leu este capacitatea de a atrage atentia tuturor cand intra intr-o incapere. Este cel mai cool, fara niciun efort, si va capta privirile oriunde.

 1. Adesea, Leul isi va comunica sentimentele si gandurile prin umor si glume

Uneori, Leul se exprima cu usurinta prin umor si poate fi cu adevarat bun la asta, chiar si in clipele cele mai dificile.

 1. Personalitatea zodiei Leu straluceste la locul de munca

Cum este zodia Leu la locul de munca? Extrem de competitiv, cu un spirit de lider puternic, care va accepta orice provocare si orice oponent, ca sa demonstreze ca el este seful. Nu subestima niciodata competitivitatea unui Leu la munca, o vei regreta!

 1. Leul in dragoste este spontan si surprinzator

Trebuie sa stii ca Leul in dragoste este imprevizibil si spontan. Isi doreste sa pastreze suspansul si misterul in iubire.

Citeste si: Singurul lucru care te face fericita in functie de zodie

Foto: Guliver