cum gasesti iubirea pe care o meriti

Cum gasesti iubirea pe care o meriti? Desi suna cliseistic, secretul este unul cunsocut de toata lumea. Evitat de toata lumea. Si impartasit de toti psihologii! Daca vrei sa simti iubirea adevarata si sa gasesti barbatul care iti va oferi iubirea veritabila, invata sa te iubesti TU pe tine!

Invata sa te iubesti! Invata sa fii tu cu tine. Singura. Si sa iti placa intimitatea dintre tine si gandurile tale.

«Toti traim cu obiectivul de a gasi fericirea; vietile noastre sunt diferite, insa mereu la fel!» Anne Frank

Daca vrei sa stii cum gasesti iubirea pe care o meriti, sa stii ca exista multe similaritati intre a gasi iubirea vietii tale si job-ul ideal.

Pentru a gasi job-ul potrivit trebuie sa ai incredere in tine, sa crezi ca aduci valoare intr-o companie, sa crezi ca firma potrivita te va angaja. Daca nu cerzi in tine, vei auto-sabota intreaga cautare de loc de munca.

La fel, a cauta iubirea presupune sa ai incredere ca esti demna de o iubire care te implineste. Cum gasesti iubirea pe care o meriti daca tu nu crezi ca meriti acea dragostea care te implineste? Daca mereu te auto-sabotezi in relatiile de cuplu?

Trebuie sa crezi in tine! Si in valoarea ta. Trebuie sa te iubesti. Si sa renunti la toate incertitudinile si nesigurantele tale.

Cum poti sa iubesti pe cineva, cum gasesti iubirea pe care o meriti si cum ajungi sa primesti dragoste inapoi daca tu nu te placi? Daca tu nu crezi in tine? Daca nu crezi in “brandul personal” pe care il prezinti?

Cum gasesti iubirea pe care o meriti:

  • Iti accepti greselile si nu te mai urasti pentru ele
  • Crezi in tine chiar daca nu esti perfecta
  • Iti dai voie sa lupti pentru ceea ce vrei
  • Inveti sa iubesti timpul petrecut cu tine
  • Nu te mai auto-sabotezi cand gasesti fericirea – acasa sau la job
  • Crezi cu tarie ca viata ta e minunata si ca mereu urmeaza ceva frumos

«Iubirea nu moare pur si simplu. Iubirea moare pentru ca nu stim sa o hranim. Iubirea moare din orbire, din greseli, din tradari. Iubirea moare de boala si de rani. Iubirea moare de rutina, pentru ca se toceste!» Anais Nin.

Citeste si: Crezi ca nu meriti succesul? Descopera de ce te consideri falsa!

Foto: Gulliver