un om ipocrit

Sa stii ca poti sa demasti un om ipocrit deghizat intr-o persoana onesta dintr-o multime de oameni. Este destul de simplu, daca esti putin atenta la cateva indicii, spune brightside.me.

Ca sa faci diferenta dintre un om ipocrit si unul sincer, trebuie sa cunosti cateva notiuni din limbajul trupului si sa ai putin experienta in lucrul cu oamenii. Altfel, daca esti o persoana optimista de fel (felicitari!) si acorzi credit tuturor pana la proba contrarie, te poti pacali usor. Un pic de precautie nu strica, indiferent de situatie.

Indiciile care deosebesc un om ipocrit de unul onest

1. Ipocritul respecta oamenii care au putere, se afla in functii inalte, sunt instariti, populari si oricand li se deschid usi catre succes. Onestul respecta pe toata lumea.

2. Ipocritul il critica pe cel care arata mai bine decat el sau se imbraca mai bine. Onestul il admira pe cel care se ingrijeste si chiar il lauda.

3. Ipocritul barfeste in mare parte a timpului. Pur si simplu nu se poate abtine sa nu fie carcotas. Onestul isi exprima propriile opinii, fie ele bune sau rele.

4. Ipocritul il ajuta pe cel aflat la nevoie doar daca isi da seama ca poate obtine un avantaj material sau de oricare alta natura. Profitabil sa fie! Omul cinstit ajuta neconditionat, pentru ca bucuria celorlalti ii hraneste sufletul.

5. Ipocritul isi promoveaza propriile valori si motto-uri. Le considera cele mai bune si refuza orice alte credinte. Onestul este modest in orice situatie, chiar si atunci cand este declarat campion.

6. Ipocritul se da de ceasul mortii sa-i impresioneze pe cei din jur. Face eforturi mari sa fie apreciat si recunoscut drept lider. Onestul se face placut cu usurinta, fara sa se osteneasca.

7. Ipocritul promite multe si nu face mare lucru. Onestul isi respecta intotdeauna promisiunile.

8. Ipocritul isi doreste sa capteze toata atentia de partea sa. Onestul nu isi face un scop din a cuceri Universul.

In caz ca vrei sa stii cum prinzi cu minciuna un barbat. Uite la ce sa fii atenta!

Foto: Guliver