O relatie perfecta se construieste in timp

Cuplurile fericite stiu ca o relatie perfecta se construieste in timp, cu rabdare, compromisuri de ambele parti si renuntand la orgolii. La aceste calitati, cei de la yourtango.com adauga alte trei conditii esentiale pentru ca o legatura amoroasa sa tina o viata.

Este vorba despre admiratie, respect si incredere. Adica sa nu uiti sa-ti admiri si sa-ti apreciezi partenerul de viata, sa il respecti si sa ai incredere in el. La ultima se aplica si obligatia de a nu-i trada increderea. Daca respecti toate acestea, se spune ca nu ai cum sa nu fii o femeie implinita intr-o relatie perfecta.

Admiratie

Poate iti place la el felul cum zambeste sau cum iti explica diverse probleme serioase. Lucrurile care te-au atras la el trebuie sa te atraga multi ani de-a lungul vietii. Nu uita sa-i reamintesti ca adori zambetul lui sau felul in care te face sa te simti cea mai iubita femeie din lume.

Respect

Cand respecti cu adevarat un om, iti pasa de opiniile lui, indiferent daca esti sau nu de acord cu ele. Fie ca rezonezi cu ele sau nu, faci tot posibilul sa nu-i tai aripile, ci il incurajezi sa-si urmeze visurile. Daca iti sta in putere, il ajuti sa le implineasca. Te va rasplati pentru fidelitatea ta si pentru ca i-ai oferit motivatia de care avea nevoie ca sa aiba succesul dorit.

O relatie perfecta necesita respect reciproc

Cand ai incredere deplina in celalalt, nu mai simti nevoia sa-i pui o multime de intrebari ca sa te convingi ca spune adevarul. Si nici nu-l mai suspectezi la orice pas de infidelitate. Nu-ti este teama sa-i spui temerile si dorintele tale, pentru ca stii sigur ca nu le pastreaza ca sa se razbune vreodata pe tine.

Ai incredere in el, pentru ca asta il face si pe el sa creada in relatie si in tine, dar mai ales in el. Oamenii gelosi, care au impresia ca partenerii ii vor insela cu orice ocazie, le imprima aceasta idee si celorlalti. Cred ca aici se aplica zicala: De ce ti-e frica nu scapi! Cu o atitudine increzatoare vei iesi invingatoare de fiecare data!

Iti doresti o relatie lunga? 4 metode sa stii daca a voastra va rezista!

Foto: Guliver