cum sa atragi un barbat devotat

Cum sa atragi un barbat devotat cu care sa stabilesti o conexiune intima, cu care sa traiesti cea mai frumoasa poveste de iubire si care te face sa uiti de toate experientele neplacute din trecut? Am descoperit solutia, sau mai zis, chiar tu ai solutia!

Este posibil sa nu stii ca tu detii cheia si sta in puterea ta sa atragi un barbat devotat. Daca in experientele tale se repeta acelasi pattern, adica scenariul in care barbatii profita de tine sau sunt total nepotriviti, atunci e posibil ca problema sa fie la tine. Vestea buna? Si rezolvarea este tot la tine!

Iti doresti sa fi apreciata? Pretuita? Sa fii iubita? Este posibil ca tocmai aceste lucuri sa te impiedice sa ai o relatie adevarata. De ce? Pentru ca nu alegi iubirea cu care sa impartasesti o conexiune, ci mai degraba alegi din fricile tale de singuratate.

Cum sa atragi un barbat devotat? Invata sa te iubesti pe tine! Sa renunti la temerile ce iti guvereneaza viata fara sa o stii! Cand crezi ca doar un barbat te va face fericita sau ca doar un barbat te va completa, automat gandesti ca de una singura nu esti implinita, ca nu poti sa iti gasesti fericirea.

De fapt, nu iti doresti validarea din exterior, ci la nivel subconstient iti doresti ca tu sa te pretuiesti mai mult. Iata ce au de spus specialistii de la Mind Body Green!

Iata cum sa atragi un barbat devotat si cum sa gasesti intr-un final iubirea aceea adevarata la care ai visat!

  • Practica iubirea de sine

Da, vei spune ca ai mai auzit asta! Da, ai auzit-o si asta pentru ca e adevarat. Vei atrage oamenii care te trateaza asa cum te tratezi tu pe tine insati. Din pacate, cu totii credem ca nu suntem demni de iubire sau suficient de buni ca sa fim iubiti. Iata cum sa atragi un barbat devotat: sa inchei acest ciclu de relatii nesatisfacatoare! Sa iti asculti nevoile, dorintele, sentimentele, trairile. Sa te intorci la tine. Avand grija de tine, vei transmite persoanelor din viata ta ca ai standarde ridicate.

  • Seteaza-ti in minte ca poti sa mai experimentezi lucruri noi!

Da-ti voie sa iti imaginezi si sa crezi ca vei sti cum sa atragi un barbat devotat. Chiar daca pana acum ai trait o serie de dezamagiri.

Fiecare avem capacitatea de a ne imagina alte realitati. Visarea ne ajuta sa ne setam scopurile. Daca vrei sa stii cum sa atragi un barbat devotat, intreaba-te:

  1. „Ce vreau sa simt intr-o relatie?“
  2. „Cum este sa fii iubita cu adevarat de un barbat?“.

Apoi da-ti voie sa simti raspunsurile tale. Si sa le accepti.

  • Fii disponibila pentru… iubire!

E posibil ca tocmai tu sa te blochezi, sa nu iti dai voie sa iubesti si sa fii iubita autentic. Te simti tensionata, iti este frica pentru ca ai senzatia ca se va termina si atunci tocmai asta vei proiecta in exterior.

Cum sa atragi un barbat devotat? Sa constientizezi ca exista oameni care vin sa te invete anumite lectii, sa crezi ca orice experienta te va aduce mai aproape de ceea ce iti doresti si sa nu te mai auto-sabotezi.

Elimina orice fel de presiune! Schimba tiparul! Da-ti voie sa simti ca viata si ca relatiile din ea sunt experiente si lectii importante. Apropie-te de oameni si de experiente cu mintea si cu inima deschise.

Iti poti seta chiar o mantra daca vrei sa stii cum sa atragi un barbat devotat: poti sa iti repeti “sunt dispusa sa vad cine este aceasta persoana. Sunt dispusa sa vad unde duce o relatie. Sunt dispusa sa fiu aici si acum”. Iubirea este deja in tine, trebuie doar sa o lasi sa straluceasca!

Citeste si: Lucrurile esentiale intr-o relatie sanatoasa: mai importante ca sexul.

Foto: Guliver