femeie sexy

Aspectul fizic nu este nici pe departe totul atunci cand vine vorba sa fii atragatoare si sexy. Daca simti nevoia sa lucrezi la acest aspect, siteul Time.com a compilat cinci trucuri prin care sa iti ridici gradul de sex-appeal.

Chiar si sa fii sexy este un lucru care poate fi cultivat, dezvoltat si rafinat. Oamenii de stiinta si cercetatorii in domeniu iti stau la dispozitie cu cateva sfaturi. Dar nu uita! Cel mai bine este sa te simti fericita in pielea ta si atunci vei fi cu siguranta mai atragatoare.

5 trucuri pentru a fi mai sexy

Foloseste-te de umor. Rasul este atragator si pentru barbati si pentru femei, dar in moduri diferite. Potrivit cercetarilor, femeilor le plac barbatii care le fac sa rada, in timp ce barbatilor le plac femeile care rad la glumele lor. Umorul este sexy pentru ca oamenii amuzanti sunt inteligenti si nimic nu este mai atragator decat inteligenta.

Arata-i barbatului cu care iesi ca il placi. Daca vrei ca cineva sa fie mai interesat de tine, te-ar ajuta mult sa ii arati ca esti interesata de el. Potrivit unui studiu, peste 90% dintre participanti au marturisit ca s-au indragostit de celalalt si pentru ca si-au dat seama ca persoana este interesata de ei.

Alege subiectele de conversatie potrivite. Sa vorbesti despre lucruri de zi cu zi nu e chiar cea mai buna idee atunci cand faci conversatie – desi poate fi cea mai la indemana. Un schimb de informatii personale si emotionante creeaza o conexiune mult mai profunda cu cel cu care vorbesti. Sa nu-ti fie teama sa te deschizi si sa fii vulnerabila in fata lui. Deschiderea il indeamna si pe celalalt sa impartaseasca cu tine mult mai multe decat ce ii place sa manance sau ce muzica asculta.

Cat de constiincioasa esti conteaza mult. Cercetatorii spun ca persoanele constiincioase au sanse mai mari sa aiba relatii de durata, in timp ce oamenii mai putini constiinciosi au mai multi parteneri sexuali. Primul tip de personalitate investeste in calitate, iar ceilalti compenseaza prin… cantitate.

Fa-i pe cei din jur sa se simta speciali. Potrivit studiilor, nu ne indragostim de o persoana, ci de felul in care ne face sa ne simtim acea persoana. Ne e greu sa ne dam seama ce ne-a facut sa ne simtim intr-un anumit fel, dar ne pricepem sa facem asocieri. Entuziasmul, stimularea si chiar excitarea legata de cei din jurul nostru ne influenteaza.

Citeste si: “Look sexy: top 5 secrete feminine!

Foto: Guliver