Cum sa fii mai atragatoare femeie

Daca tu nu esti multumita de tine, nu te astepta ca altii sa faca mai mult efort decat faci tu pentru tine. Invata cum sa fii mai atragatoare si formeaza-ti o incredere de nezdruncinat!

Toti oamenii au un nivel anume de atractivitate, in functie de caracterul lor si de mostenirea genetica. Editorii de la mindbodygreen.com iti dau trei sfaturi importante care sa te ghideze atunci cand iti doresti sa te perfectionezi si sa starnesti interesul celor din jur. Iata cum sa fii mai atragatoare.

Cum sa fii mai atragatoare – 1. Fii constienta de cat esti de atragatoare.

Toata lumea este atragatoare intr-un anume fel , in ochii anumitor oameni, indiferent de aspectul fizic. Devii interesanta in ochii unui barbat prin energia pe care o emani, prin atitudine ori inteligenta emotionala si caracter.
Constientizeaza-ti valorile si observa cum reactioneaza oamenii din jurul tau si pune accentul pe auurile tale. Sigur nu duci lipsa, trebuie doar sa le vezi cu adevarat!

Cum sa fii mai atragatoare – 2. Nu fi impulsiva.

Nimic nu tine oamenii la distanta mai mult decat o persoana care nu isi controleaza reactiile si are iesiri nervoase deseori. Oamenilor nu le place sa simta ca merg pe un teren minat si, daca nu inveti sa fii echilibrata, risti sa devii o persoana toxica pentru ceilalti, asadar marginalizata.

Cum sa fii mai atragatoare – 3. Ai grija de tine.

Faptul ca acorzi importanta modului in care arati te face foarte atragatoare in ochii celorlalti, dar nu se rezuma totul doar la asta. Iata cateva nevoi pe care trebuie sa le ai in atentie, pentru a invata cum sa fii mai atragatoare:

– Nevoile emotionale. Perioada grele in prin care treci pot fi rezolvate cu ajutorul discutiilor cu prietenii, prin terapie sau prin activitati care iti fac placere si care te relaxeaza.
– Nevoile spirituale. Nu trebuie sa fii neaparat religioasa, ci sa ai grija de sufletul ta, sa te raportezi la o credinta care sa iti ofere un echilibru interior.
– Nevoile intelectuale. „Hraneste-ti“ creierul prin carti, cursuri de mindfulness si metode prin care sa te perfectionezi.

Cum sa fii mai atragatoare

– Nevoile fizice. Sport, exercitii, un regim alimentar bun, un corp de care sa fii mandra – acestea sunt elementele dupa care sa te ghidezi.
– Nevoile sexuale. Nu inseamna neaparat sex des si mult, ci pentru fiecare cuplu exista un echilibru. Si mai important de atat este cum te smti. Daca te consideri atragatoare si ai incredere in tine, nevoile acestea sunt pe jumatate asigurate.
– Nevoile financiare. Ai un serviciu stabil? Vreo colaborare? Cum e situatia ta financiara? Trebuie sa mentii o balanta intre ce castigi si ce cheltui si, daca se poate, sa iti formezi niste economii. Nu poti anticipa cand ramai fara serviciu sau fara o colaborare pe care te bazai.
– Pasiunea! Ce faci cu placere? Invata sa iti descoperi potentialul, pentru ca implicandu-te in lucruri in care te regasesti iti ofera satisfactii nebanuite in viata.

Acum ca esti mai constienta de atuurile tale si de cum sa fii mai atragatoare, afla si cum sa tacerea te poate ajuta sa devii mai atractiva! 🙂