cum sa gasesti un barbat bun

Cum sa gasesti un barbat bun si nu doar o idila de o vara. Cum sa nu mai dai de toti barbatii imaturi si sa iti gasesti sufletul pereche. Am descoperit ce au de zis intru ajutorul tau cei de la Your Tango.

Daca esti singura sau divortata, daca iti cauti iubirea, afla ca vara este anotimpul ideal sa socializezi. Dar ai nevoie de un plan daca vrei sa afli cum sa gasesti un barbat bun.

Cum sa gasesti un barbat bun in vara asta:

  • Plimba-ti cainele

Mergi la un prac de caini sau plimba-te cu cainele tau in cartier. Aranjeaza-te cand iesi din casa si daca e cazul, zambeste cand intalnesti “vecini” simpatici. Iata cum sa gasesti un barbat bun!

  • Citeste o carte pe plaja sau in parc

Oricum e relaxant sa citesti o carte faina pe banca in parc sau pe plaja. Daca mai intalnesti si un tip deja e o zi castigata de vara!

  • Mergi la toate petrecerile

Cum sa gasesti un barbat bun? Mergi la toate party-urile. Nu te auto-izola si raspunde cu “Da” la orice invitatie la distractie. Cu cat cunosti mai multa lume, cu atat cresc sansele. Petrecerile sunt locuri amuzante, distractive, deci, de ce nu?

  • Bucura-te de concertele in aer liber

Multa lumea asculta muzica. Si multa lume merge la concerte. Iata deci cum sa gasesti un barbat bun si care are aceleasi gusturi muzicale ca tine.

  • Mergi la restaurant

O terasa, un meniu relaxat de vara si o cina usoara. Si poate un pahar de vin, un desert sau un aperitiv delicios. Cine stie cine se nimereste la masa alaturata? Poate tipul perfect pe care il asteptai?

  • Mergi in excursii, drumetii

Sigur ai putea sa mergi la plimbari singura. Dar daca mergi in grupuri, sigur vei cunoaste oameni noi. Si tipi single noi. Deci, iata cum sa gasesti un barbat bun care prefera aceleasi lucruri ca tine.

  • Organizeaza o petrecere de ziua ta

Da o petrecere si roaga-ti amicele sa aduca cate un tip singur. Cineva tot isi va gasi perechea!

  • Citeste o carte intr-o duminica ploioasa

O biblioteca sau o librarie. O zi ploioasa. Un colt romantic de citit. Si o cafea romata. Apoi un tip intra in cadru. Asa e ca suna a film romantic?

  • Asculta muzica live la terase

Sunt atatea localuri unde se asculta muzica live pe treasa. Si daca ascultati aceeasi muzica, e posibil sa aveti si alte afinitati.

  • Opreste-te la un magzin de cafea in timpul zilei

Multi oameni de afaceri opresc pe la cafenele. O cafea, un zambet si cine stie ce mai urmeaza?

Citeste si: Exista 7 tipuri de iubire. Tu cum iubesti?

Foto: Gulliver