cum sa iti gasesti jumatatea femeie cu tableta

In zilele noastre petrecem mult timp pe Facebook si pe alte retele si e normal ca uneori sa apara tentatii. Dar daca vrei sa stii cum sa iti gasesti jumatatea pe internet, trebuie sa fii atenta la cateva amanunte.

Cand esti in cautarea unei relatii pe internet, un profil bine pus la punct este cheia succesului. Este important sa gasesti balanta intre seriozitate si amuzament si, desi vrei ca oamenii sa stie ca esti in cautarea unei legaturi de durata, nici nu e OK sa pari disperata. Editorii de la yourtango.com iti ofera 10 sfaturi care sa te ghideze in drumul spre relatia pe care ti-o doresti! Iata cum sa iti gasesti jumatatea pe internet.

Cum sa iti gasesti jumatatea – Ce faci online te va influenta offline

1. Formeaza-ti vocabularul potrivit. Ai grija la cuvintele tale si foloseste „relatie serioasa“ si „partener“, in loc de „casnicie“ si „sot“. Concentreaza-te pe legatura pe care ti-ai dori tu sa o dezvolti, mai degraba decat pe denumirile care ar putea speria potentiala jumatate.

2. Nu uita elementele importante. Daca ai copii, mentioneaza-le existenta. Daca iti doresti ca un partener sa aiba anumite caracteristici sau obiceiuri, scrie despre ele intr-o rubrica in care sa expui ce e important pentru tine.

Cum sa iti gasesti jumatatea – Fii amuzanta!

3. Fa-l sa rada. Glumele si situatiile amuzante destind relatia voastra. Te poti folosi atat de scris, povestindu-i diverse lucruri, cat si de imagini. Fii creativa!

4. Ai grija la barbatii care cauta relatii pe termen scurt. Poate ca, in cele din urma, va fi dispus sa aiba o legatura serioasa, dar cel mai probabil cauta ceva trecator si e bine sa nu iti pierzi timpul cu el daca nu va doriti aceleasi lucruri.

Cum sa iti gasesti jumatatea – Fii atenta la profile!

5. Uita-te la profilele actualizate. Daca un barbat vrea sa aiba o relatie in mediul online, va avea profilul pus la punct, cu poze bune si clare si o descriere elocventa. Verifica sa fie reale si de actualitate. Iti cauti jumatatea pe internet, dar vei trai cu ea in viata reala!

6. Nu pune accentul pe online. Daca nu v-ati cunoscut in mediul online, nu te grabi cu discutiile pe chat. Studiindu-i prea mult conturile de Facebook si Twitter s-ar putea sa iti faci o impresie gresita si sa te lasi influentata de prejudecati. Mai bine cunoaste-l in viata reala, inainte sa vorbiti cu orele pe internet.

Cum sa iti gasesti jumatatea – Fii atenta!

7. Pune-ti la punct profilul public. Poate e genul curios si nu cred ca ai vrea sa gaseasca ceva compromitator pe Facebook-ul tau.

8. Nu pierde vremea. Daca trec cateva discutii lungi fara ca el sa faca un pas inainte sau daca totusi te invita in oras, dar o face ca atunci cand nu are niciun program in seara respectiva si tu esti “rezerva” lui, fii precauta.

Cum sa iti gasesti jumatatea – Nu exagera!

9. Stai la distanta de curiosi. In cazul in care nu ati ajuns in ipostaze intime, iar el iti cere deja poze provocatoare, fii rezervata.

10. Nu fi paranoica. Daca vrei sa inveti cum sa iti gasesti jumatatea pe internet, e important sa nu te ingrijorezi din motive insignifiante, cum ar fi cronometrand timpul care trece pana ca el sa-ti raspunda la un mesaj, ci lasa-l sa se comporte asa cum e e, natural. Daca nu ti se potriveste, nu mentii legatura. Important e sa il cunosti pe cat posibil asa cum e, fara a-ti crea asteptari false.

Daca inca esti in dubii, vezi si cateva Lectii despre iubire invatate in 5 ani de Facebook!